Beoordelingen van Nyan Switi Voorschoten

Recente recensies

5.0
Richard
26 juni 2022

Heerlijke gerechten. Echt een aanrader..!!! Al vele malen besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Richard, Dank voor je leuke recensie en fijn dat het iedere keer naar wens is !! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Tony
25 juni 2022

Snel bezorgd en goed eten

Reactie van Nyan Switi

Beste Tony, Dit zijn natuurlijk de recensies waar wij naar streven om te behalen !! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Roy
11 juni 2022
Reactie van Nyan Switi

Beste Roy, bedankt voor je recensie!! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Dennis
11 juni 2022

Regelmatig hier besteld en vaak tevreden. Maar dit keer waren de kip roti’s te pittig en smaakte de saotosoep erg vet . Jammer dus ,

Reactie van Nyan Switi

Beste Dennis, Wat jammer dat het dit keer niet naar wens was. Wij proberen ons best te doen om aan alle wensen te voldoen en soms lukt dat niet. Wij hopen dat u weer gauw besteld en dat het dan weer naar wens is. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Thomas
3 juni 2022

razendsnelle bezorging en wederom heerlijk eten!!!

Reactie van Nyan Switi

Beste Thomas, Dank voor je leuke review we zien je graag weer tussen de bestelorders staan !!! Met vriendelijke groet, Nyan Switi

Henk ter Borg
2 juni 2022

Aflevertijd opgegeven, kwartiertje later dan gevraagd levering. Verder heerlijk eten. Boterzachte kip bij de smakelijke nasi, heerlijke soep.

Reactie van Nyan Switi

Beste Henk, hartelijk dank voor je 5 ster recensie !! soms door de drukte kan het zijn dat de bezorging iets later is excuses daarvoor. met vriendelijke groet, Nyan Switi

Niek Versteeg
29 mei 2022

heel veel aardappel, weinig kousenband; weinig kip smaak uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Niek, We zien nog steeds de uitdaging om de perfecte verhouding van aardappel, kip en kousenband te vinden om iedereen tevreden te stellen.. Gelukkig was de smaak uitstekend, dus die uitdaging is gelukt…. Nu nog die andere uitdaging…….🤗 Vriendelijke groet, Nyan Switi

Sandy
27 mei 2022

Wederom zalige roti gegeten! En ook weer een handgeschreven bedankje, zo lief! En de bezorging was ook super! Vriendelijk en met een grote smile krijg je je bestelling! Alleen de saus had gelekt in de tas... Maar zalig gegeten ❤

Reactie van Nyan Switi

Beste Sandy, Dank voor je geweldige beoordeling!! Dit is de bedoeling dat we tevreden klanten hebben!! Jammer dat het alleen gelekt had in de tas…. We proberen dit altijd te voorkomen maar soms lukt dat niet… excuses daarvoor! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Johan
6 mei 2022

Heerlijke roti kip gegeten. Voor mij had de verhouding kip groente wat meer richting kip gemogen, maar dat is een persoonlijk ding. Bezorging was top, fijn ook dat je duidelijke informatie krijgt over de status van de bestelling.

Reactie van Nyan Switi

Beste Johan, Dank voor je reactie, het is voor ons lastig de juiste verhouding tussen groente en kip te maken. Maar wij blijven natuurlijk ons best doen om het toch voor elkaar te krijgen. Zoals je bij de andere reacties ziet hebben die mensen liever weer wat meer groente… Wij blijven het in ieder geval als een uitdaging te zien om iedereen tevreden te stellen!! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Marc
4 mei 2022

Top eten en top bezorging. Een dikke 10!

Reactie van Nyan Switi

Beste Marc, Dank voor je super positieve reactie! Zijn we heel blij mee!!😊 Vriendelijke groet Nyan Switi

Familie van der Ven
2 mei 2022

Heerlijk eten, vooral de kip (niet filet) in de roti is heerlijk gekruid en mals. De verhouding aardappels-kousenband lijkt gaandeweg wat veranderd te zijn. Voorheen leek deze beter. Graag wat minder aardappels en wel genoeg, wat meer kousenband.

Reactie van Nyan Switi

Beste familie van der Ven, Dank voor uw reactie, en inderdaad kan het zijn dat de verhoudingen aardappel en groente nog wel eens een beetje verschillen…. Ook omdat we te maken hebben met persoonlijke smaak. De een vindt het teveel de ander te weinig. Daarom nemen we in overweging om ook de mogelijkheid te gaan geven om extra kousenband te bestellen. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Christine vd Wart
1 mei 2022

Echt, ook hier zat erg weinig groente bij! Of is dit de bedoeling? Kipfilet en het eitje waren erg lekker, maar te veel ketjap naar mijn smaak in de nasi. Volgende keer toch maar weer roti met een loempia.

Reactie van Nyan Switi

Beste Christine, Dank voor uw beoordeling. Jammer dat er te weinig groente naar uw smaak bij zat. Wel nemen we nu serieus in overweging om ook extra groente erbij te kunnen bestellen. Toch een tip waar we wat mee kunnen… Bedankt daarvoor. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Demi
21 april 2022

Verukkelijk eten

Reactie van Nyan Switi

Beste Demi, Dank voor je reactie, en “verrukkelijk” eten zien we als een GROOT compliment! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Jan Rongen
20 april 2022

Wederom heerlijk gegeten, en precies op tijd geleverd!! Top!!@

Reactie van Nyan Switi

Beste Jan Rongen, Dank voor je reactie en zo fijn dat je weer zo lekker heb gegeten!!! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Bas Heemskerk
14 april 2022

Echt, super lekker!!!!!

Reactie van Nyan Switi

Beste Bas, Dank voor je reactie en 5 🌟🌟🌟🌟🌟 Groetjes van Nyan Switi

Chris
13 april 2022

Erg lekker, keurig op tijd Helemaal goed!

Reactie van Nyan Switi

Beste Chris, Dank voor je reactie en beoordeling!! We doen ons best om alles in de puntjes te verzorgen en als dat dan lukt zijn we helemaal blij!!! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Richard
3 april 2022

Heerlijke roti. Op tijd en warm afgeleverd. Een echte aanrader…!!!

Reactie van Nyan Switi

Beste Richard, Dank voor je reactie en complimenten!!! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Jan
31 maart 2022

Smaak, temperatuur was PRIMA!

Reactie van Nyan Switi

Beste Jan, Dank voor je positieve reactie! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Inez
27 maart 2022

Het eten was weer heel lekker en snel geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Inez, Dank voor je reactie, en fijn dat het gesmaakt heeft! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Mark
15 maart 2022

Heerlijke smaak. Jammer dat er naar verhouding echt heel weinig kousenband in zit. Hier al een keer over geklaagd maar nog geen verbetering…

Reactie van Nyan Switi

Beste Mark, Dank voor je reactie en wat jammer te horen dat er nog niet voldoende kousenband bij zat… ik zal het nogmaals met dik onderstreept melden en hopelijk op 3 maal scheepsrecht dat het dan helemaal naar tevredenheid is. Wel goed te horen dat de smaak nog steeds heerlijk is. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Leo Batenburg
13 maart 2022

In een woord TOP

Reactie van Nyan Switi

Beste Leo Batenburg, Dank voor uw reactie en Top beoordeling! Vriendelijke groet, Nyan Switi

MS
10 maart 2022
Reactie van Nyan Switi

Beste MS, Dank voor uw reactie! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Versteegen
10 maart 2022

bediening was prima; zaak ziet er te netjes uit voor Suriname; maaltijd was perfect; waande me weer voor even in Blauwgrond of op Mariënburg; komen snel wel weer een keer bij jullie terug.

Reactie van Nyan Switi

Beste Versteegen, Dank voor uw leuke reactie, en we hebben hier dus echt met een kenner te maken! Hilarisch dat u het dan ook TE netjes vond ….. Nou dat is wel onze bedoeling natuurlijk en fijn dat u zich weer even in het Sranang waande…… en dat het gesmaakt heeft. Tot snel vriendelijke groet, Nyan Switi

Lia
28 februari 2022

De smaak van de rotirol was overheerlijk. Jammer dat er maar 1 enkel stukje kousenband in zat.

Reactie van Nyan Switi

Beste Lia, Dank voor je reactie, en ik zal het bespreken met de keuken dat ze letten op een goeie verdeling qua kip , groente en aardappel, want dat is natuurlijk niet de bedoeling!! Wel fijn te horen dat de smaak wel heel lekker was. Vriendelijke groet Nyan Switi

Pieterse
24 februari 2022

Heerlijk Surinaams eten!! Genoten! Was niet te pittig maar precies goed! Leuke bezorger, persoonlijk kaartje…. TOP👍🏽 Het zijn de kleine dingen die het doen🤗

Reactie van Nyan Switi

Beste Pieterse, Dank voor je leuke reactie en fijn dat u zo tevreden was.👍🏽 Vriendelijke groet Nyan Switi

Sandy
23 februari 2022

Lang geleden dat ik zulke heerlijke roti heb gegeten! Snel bezorgd, heerlijke smaak en loeiheet! Ook het handgeschreven briefje erbij was erg leuk! Voor absolute herhaling vatbaar!

Reactie van Nyan Switi

Beste Sandy, Dank voor je leuke mooie positieve reactie🤗🤗 Daar doen we het voor! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Sandra
21 februari 2022

Heerlijk gegeten en goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Sandra, Dank voor je reactie, en mooie complimenten. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Bruggeman
14 februari 2022

Eten en bezorging prima! Alleen jammer dat de bijbestelde sambal er niet bij zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Bruggeman, Dank voor uw reactie en fijn dat het eten en de bezorging prima was en zeker heel vervelend dat de sambal vergeten was. Onze excuses daarvoor. Vriendelijke groet, Nyan Switi

N.
12 februari 2022
Reactie van Nyan Switi

Beste N, Dank voor je 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Beoordeling!!!! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Astrid
3 februari 2022

Was weer echt lekker, dit keer wat pittiger dan anders. Niet te pittig maar precies goed. Ook leuk met een persoonlijk briefje erbij.

Reactie van Nyan Switi

Beste Astrid, dank voor je leuke reactie, en de persoonlijke briefjes worden gemaakt door Oma….. zijn we ook heel trots op! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Sophie
22 januari 2022

Lekkere vega roti!

Reactie van Nyan Switi

Beste Sophie, Dank voor je reactie, en leuk dat ook onze vega variant in de smaak is gevallen. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Marije
20 januari 2022

Heerlijk gegeten!

Reactie van Nyan Switi

Beste Marije, Dank voor je 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️, en fijn dat je heerlijk heb gegeten!!! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Van Doorn
9 januari 2022

Het was prima

Reactie van Nyan Switi

Beste van Doorn, Dank voor uw beoordeling en dat u het prima vond, vinden wij alleen maar heel fijn te horen. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Francine
8 januari 2022

Heerlijke roti! Bezorging op tijd en vriendelijk!

Reactie van Nyan Switi

Beste Francine, Dank voor je reactie en fijn dat u de roti heerlijk vond. De bezorgers zijn toppers, (dat vinden wij) en leuk te horen dat u dat ook vindt. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Nino Dury
30 december 2021

Snelste bezorging in Voorschoten

Reactie van Nyan Switi

Beste Nino, Dank voor je reactie!!! Vriendelijke groet Nyan Switi

Roberto
28 december 2021

Besteld. En op minuut klaar Roti was perfect. Dank jullie voor de goede service

Reactie van Nyan Switi

Beste Roberto, Dank voor je mooie reactie en dank voor de complimenten! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Ramses
23 december 2021
Reactie van Nyan Switi

Beste Ramses , Dank voor je reactie en mooie beoordeling! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Van wijngaarden
18 december 2021

Lekker eten snelle bezorging toppie

Reactie van Nyan Switi

Beste van Wijngaarden, Dank voor je reactie en we proberen inderdaad altijd snel te bezorgen, fijn als dit wordt opgemerkt. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Judith
17 december 2021

Prima eten, hoge kwaliteit en uitstekende bezorging, ga zo door!👏👍

Reactie van Nyan Switi

Beste Judith, Dank voor je leuke reactie, en complimenten! We gaan zeker door! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Lia slot
13 december 2021

Jammer dat de rotivellen beetje taai worden. Smaak is overigens heerlijk, complimenten aan de kok!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Lia, Dank voor je reactie, fijn te horen dat het gesmaakt heeft. Misschien dat de rotivellen iets te lang in de magnetron waren verwarmd waardoor ze wat taaier werden. Onze excuses hiervoor. Vriendelijke groet, Nyan Switi.

Bruggeman
12 december 2021

Mag iets meer kouseband bij maar voor de rest heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Bruggeman, Bedankt voor het melden wij zullen er op letten voor de volgende keer. Dank voor je feedback, Vriendelijke groet Nyan Switi

Fien
9 december 2021
Reactie van Nyan Switi

Beste Fien, Dank voor je reactie, Vriendelijke groet, Nyan Switi

Corry
7 december 2021
Reactie van Nyan Switi

Beste Corry, Dank voor je reactie, Vriendelijke groet, Nyan Switi

Danielle
5 december 2021

Weer heerlijk gegeten! Top! En waar zie je nog een persoonlijk handgeschreven kaartje bij je bestelling!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Danielle, Dank voor je compliment. Wij vinden het leuk dat de kaartjes die geschreven worden door oma gewaardeerd worden. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Hans van der kleij
4 december 2021

weer erg lekker

Reactie van Nyan Switi

Beste Hans, Fijn dat het weer gesmaakt heeft! Dank voor je reactie, Vriendelijke groet, Nyan Switi

Martin
27 november 2021
Reactie van Nyan Switi

Beste Martin, Dank voor je reactie. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Judith Keyzer
22 november 2021

De Pom was droog, niet zo lekker. De Roti was qua smaak oke.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Judith, Dank voor je reactie, en jammer te horen dat de Pom droog was. Ik zal dit zeker even bespreken met de kok. Vriendelijke groet, Nyan Switi

JM Schade
21 november 2021

Was lekker maar moest de magnetron in ivm koude tofu. Rest was wel warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste JM Schade, Dank voor je reactie en we balen ervan dat het niet warm geleverd was. Dat is zeker niet de bedoeling en onze excuses hiervoor. Wel blij dat de smaak goed was. Vriendelijke groet, Nyan Switi

JOHN
20 november 2021
Reactie van Nyan Switi

Beste John, Dank voor je reactie, en mooie beoordeling! Zo zien we het graag. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Simone
16 november 2021

Heerlijk gegeten. Lekker warm geleverd en genoeg voor 1 grote eter.

Reactie van Nyan Switi

Beste Simone, dank voor je reactie en heel fijn te horen dat het ook voldoende was voor een grote eter!! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Roel Wolff
15 november 2021

Alles volgens afspraak, lekker smakelijk. Prima geholpen door een hele vriendelijk jongedame.

Reactie van Nyan Switi

Beste Roell, Dank voor je reactie en complimenten🤗🤗 Vriendelijke groet, Nyan Switi

Thomas Pothof
14 november 2021

Zoals altijd weer heerlijk! De bara plakte nogal aan het papier, misschien in een folie zetten. Dank voor het heerlijke eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Thomas, Dank voor je reactie en we gaan er zeker naar kijken, hoe het kwam dat de Bara blijft plakken aan het papier, dank voor de tip! Maar fijn dat jullie alsnog heerlijk hebben gegeten. Vriendelijke groeten van Nyan Switi

Ron
13 november 2021
Reactie van Nyan Switi

Beste Ron, dank voor je reactie en 5 sterren beoordeling! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Lia
7 november 2021

super lekker. Roti met lamsvlees

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Lia, dank voor uw reactie en altijd goed te horen dat ook de roti met lamsvlees 5 🌟🌟🌟🌟🌟 krijgt!!! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Astrid
1 november 2021

Lekkere roti rol

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Astrid, Dank voor je reactie en fijn dat het gesmaakt heeft. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Bart
30 oktober 2021

Vreemd dat je moet betalen voor Ideal. Erg veel aardappelen bij een roti lams.Vlees was lekker, jus ook.

Reactie van Nyan Switi

Beste Bart, Dank voor je reactie, dat je moet betalen voor Ideal. Dat is bij ons ook niet bekend. We gaan dit even uitzoeken. Dank voor de tip. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Suzanne
29 oktober 2021

Heerlijk gegeten alleen m'n ei vergeten. Bezorging altijd goed! Wil wel meegeven dat ik de smaak heel erg wisselend vind, lijkt wel alsof er verschillende chefs zijn. Maakt ons de laatste tijd iets terughoudender om te bestellen. We bestellen heel vaak, meestal is het super maar soms ook bijv smaakloze kip of juist heel pittig of superveel knoflook bij de aardappels of droge roti. Hoop dat de smaak iets constanter kan worden!

Reactie van Nyan Switi

Beste Suzanne, Dank voor je reactie en feedback. We gaan hier zeker mee aan de slag want natuurlijk willen wij dezelfde kwaliteit continueren. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Jan Vermaat
24 oktober 2021

Heerlijke Roti kipfilet, goed warm en op tijd ontvangen.

Reactie van Nyan Switi

Beste Jan, Dank voor uw reactie en positieve feedback! Vriendelijke groet Nyan Switi

Onno
24 oktober 2021

Heerlijke roti en op tijd en warm bezorgd.

Reactie van Nyan Switi

Beste Onno Dank voor uw positieve reactie en fijn dat het gesmaakt heeft! Vriendelijke groet Nyan Switi

Manja
23 oktober 2021

Heerlijke roti gegeten, was super !!! En vriendelijke eigenaar 👍🏻

Reactie van Nyan Switi

Beste Manja, Dank voor uw reactie en complimenten☺️ Vriendelijke groet Nyan Switi

De Jonge
3 oktober 2021

Over de kwaliteit kan ik niet oordelen. Jammer dat we uiteindelijk niet bezorgd hebben gekregen omdat onze bestelling op was. Lof voor de vele manieren waarop ze hebben geprobeerd ons te bereiken. Maar een kwartier van te voren (terwijl meer dan een uur van te voren besteld ) is wel rijkelijk laat.

Reactie van Nyan Switi

Beste de Jonge, Dank voor uw reactie, we hopen dat u het nogmaals gaat proberen! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Erik
1 oktober 2021
Reactie van Nyan Switi

Beste Erik, Dank voor je reactie en 5🌟🌟🌟🌟🌟! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Ingrid Masselink andreas
27 september 2021

Lekker eten, leuke nette bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Ingrid, Dank voor uw reactie, en fijn dat u lekker heeft gegeten. En ..... "onze leuke nette bezorgers" die zijn blij met een compliment en dat is natuurlijk altijd heel leuk om te horen. Wij zijn dan ook heel blij met onze bezorgers!! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Anne-Marleen Mager
26 september 2021

Heerlijke Roti Kip, alleen weinig kousenband erbij (moest beetje zoeken naar de groente dit keer). 4x zuur besteld echter 2x ontvangen. Maar goed, kan gebeuren. Kwaliteit eten verder erg goed!

Reactie van Nyan Switi

Beste Anne-Marleen, Dank voor uw reactie, en het is zeker niet de bedoeling dat u moet zoeken naar de kousenband! Ik zal de productie er op aanspreken altijd een schepje er extra bij te doen. En jammer dat het zuur vergeten was..... excuses. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Wilma
25 september 2021

Wel wat laat maar jullie belden om dat door te geven dus geen enkel probleem!

Reactie van Nyan Switi

Beste Willem, Dank voor je reactie, en we proberen altijd in alle macht de bestelling binnen de beloofde tijd te bezorgen. Helaas lukt ons dit niet altijd..... Vriendelijke groet, Nyan Switi

ANONIEM
25 september 2021
Reactie van Nyan Switi

Beste Anoniem, Dank voor je reactie, dit wordt ten alle tijden zeer op prijs gesteld. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Lia Slot
20 september 2021

Eten smaakte erg lekker, was alleen niet warm. Ik woon nog geen 2 minuten fietsen van het Ambachtspad Voorschoten af.

Reactie van Nyan Switi

Beste Lia, Dank voor je reactie en fijn te horen dat het niet aan de smaak lag, maar jammer te horen dat het niet warm was. Excuses daarvoor. Vriendelijke groet, Nyan Switi

KvD
18 september 2021

Heerlijke roti!!

Reactie van Nyan Switi

Beste KvD, Dank voor uw reactie, en fijn dat de roti gesmaakt heeft! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Paula
17 september 2021

Het was erg lekker, maar bij de vegetarische roti zou extra kousenband zitten. Er zaten welgeteld 3 stukjes in het gerecht.

Reactie van Nyan Switi

Beste Paula, Dank voor uw reactie en fijn dat het gesmaakt heeft. Maar dat er geen extra kousenband bij zat dat is niet de bedoeling. Het team is daar ook op aangesproken dat dat niet hoort en zij beloofde beterschap! Excuses in ieder geval. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Vanessa
5 september 2021

Heerlijk gegeten, ook de kinderen. Snel geleverd en nog goed heet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Vanessa, Dank voor je reactie en wat fijn dat de kinderen het ook lekker vonden. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Katinka
4 september 2021

De roti is ontzettend lekker!

Reactie van Nyan Switi

Beste Katinka, Dank voor je reactie en compliment. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Corry
30 augustus 2021
Reactie van Nyan Switi

Beste Corry, Dank voor je reactie en 5 🌟🌟🌟🌟🌟, daar zijn we blij mee!!! Vriendelijke groet, Nyanswiti

Anneke van Katwijk
30 augustus 2021

Ik was blij dat er Pom op de menukaart is toegevoegd. Maar wat een teleurstelling werd dat: een grote portie witte rijst met een heel klei stukje Pom, samen een droge hap....Gelukkig had ik zelf nog wat sla, Atjar en gebakken uitjes om het geheel wat "op te leuken" Dit kan beter Nyan Switi !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Anneke, Dank voor je reactie en wat jammer dat het een tegenvaller was. Ik zal dit even met de productie oppakken want dat is een punt wat zeker verbeterd kan worden. Dank voor uw feedback en we nemen nog even contact met u op. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Martin
26 augustus 2021

Heerlijke gegeten alleen zaten de extra’s , sambal, zuur en gebakken uitjes er niet bij, jammer

Reactie van Nyan Switi

Beste Martin, Dank voor je reactie en fijn dat je zo heerlijk heb gegeten, maar dat alle extra's er niet bij zaten is natuurlijk NIET de bedoeling!!!Excuses daarvoor. Wij nemen nog even contact met u op. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Fre
24 augustus 2021

Heerlijk gegeten, vandaag voor het eerst besteld. Een echte aanrader

Reactie van Nyan Switi

Beste Fre, Dank voor je reactie en leuk dat je ons hebt ontdekt ! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Ann.Hansen
20 augustus 2021

Ik vond de aardappelen niet lekker het leek wel op kant en klare aardappelen heel jammer

Reactie van Nyan Switi

Beste Ann, Dank voor je reactie, en jammer dat u de aardappelen niet lekker vond. Over smaak valt immers niet te twisten.....misschien een keertje de bami of nasi proberen?? Vriendelijke groet, Nyan Switi

Cindy
19 augustus 2021

Goeie smaak, alleen de hoeveelheid mag wel wat meer..

Reactie van Nyan Switi

Beste Cindy, Dank voor je reactie, en ik zal het doorgeven aan de keuken qua hoeveelheid. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Steven van den Berg
17 augustus 2021

Gewoon heerlijke smaakvolle gerechten die altijd met een glimlach worden bezorgd.

Reactie van Nyan Switi

Beste Steven, Dank voor je reactie en ik zal de complimenten doorgeven aan de bezorgers. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Astrid
17 augustus 2021

Lekkere roti rol en goed warm

Reactie van Nyan Switi

Beste Astrid, Dank voor je reactie en beoordeling. Daar zijn we blij mee:) Vriendelijke groet, Nyan Switi

Bruggeman
16 augustus 2021

Heerlijke roti, bezorgtijd van 50 min vind ik iets te lang.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Bruggeman, Dank voor uw reactie, en fijn te horen dat de roti naar wens was, inderdaad is de bezorgtijd van 50 minuten wat lang. Wij streven er naar om binnen uiterlijk 45 minuten te kunnen leveren, maar soms is dat voor ons niet te realiseren en dat kan met allerlei dingen te maken hebben, weer, verkeer, drukte, maar neemt niet weg dat we het heel vervelend vinden als we later komen dan beloofd. Onze excuses daarvoor en we zullen er voor zorg dragen dat we de volgende keer weer binnen de beloofde tijd kunnen leveren. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Ton
13 augustus 2021

Voor herhaling vatbaar, aanrader !

Reactie van Nyan Switi

Beste Ton, Dank voor je leuke reactie en fijn dat we je nog een keertje gaan zien! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Gerty
13 augustus 2021

Heerlijke roti, persoonlijke boodschap en op tijd bezorgd!

Reactie van Nyan Switi

Beste Gerty, Dank voor uw reactie, en de positieve berichten. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Sb
11 augustus 2021

Heerlijk gegeten en keurig op Tijd bezorgd

Reactie van Nyan Switi

Beste Sb, Dank voor uw reactie en complimenten. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Patrick
8 augustus 2021

Heerlijke roti!

Reactie van Nyan Switi

Beste Patrick, Dank voor je reactie, en goed te horen dat de roti heerlijk was. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Decio
7 augustus 2021
Reactie van Nyan Switi

Beste Decio, Dank voor je reactie en 5 sterren beoordeling. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Yussuph
7 augustus 2021

Super lekker!!!!! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Reactie van Nyan Switi

Beste Yussuph, Dank voor je reactie en fijn te horen dat het superlekker was en dat we je terug gaan zien. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Marli
1 augustus 2021

De roti kipfilet was heerlijk. Smaak was top en de aardappel, kip en ei was zacht. Zeker een aanrader!

Reactie van Nyan Switi

Beste Marli, Dank voor je reactie en complimenten. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Wilma
31 juli 2021

Was erg lekker

Reactie van Nyan Switi

Beste Wilma, Dank voor uw reactie en 5 sterren beoordeling. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Raymond
30 juli 2021

Heerlijke roti gegeten. Volgende keer de nasi proberen.

Reactie van Nyan Switi

Beste Raymond, Dank voor je reactie en hopen dat de nasi de volgende keer net zo smaakt als de roti🤗 vriendelijke groet Nyan Switi

Vincent
29 juli 2021
Reactie van Nyan Switi

Beste Vincent, Dank voor uw reactie, en we hopen u nog een keer te zien. Vriendelijke groet, Nyan Switi

KvD
25 juli 2021

Beste Roti in de omgeving!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste KvD Dank voor uw reactie, en voor het mooie compliment!:) Vriendelijke groet, Nyan Switi

Corry
25 juli 2021

Het was nu weer prima alles goed warm en op tijd bezorgd heerlijk

Reactie van Nyan Switi

Beste Corry, Dank voor uw reactie, en heel fijn om te horen dat nu alles weer naar wens was! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Anouk
20 juli 2021

Ik bestel hier meestal graag, echter zaten er vandaag stukjes piepschuim in mijn saoto soep. Dat was best een domper, want ik keek er erg naar uit.

Reactie van Nyan Switi

Beste Anouk, Wij hebben telefonisch contact hierover gehad en hebben ontdekt dat dit niet bij ons is ontstaan. Ondertussen hebben wij onze leverancier van de kruiden gevraagd dit uit te zoeken. Wij houden je hiervan op de hoogte Groetjes Dante

Hazelhorst
19 juli 2021

We vonden de roti’s erg heet van smaak. Jammer want ik was blij dat er een rotitent in Voorschoten is gekomen. Is de roti voor kinderen minder heet?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Hazelhorst, Dank voor uw reactie. De roti’s worden gemaakt met inderdaad wat peper. Maar als u daar niet van houdt het pittige eten dan hebben we de kinderroti rol. Deze wordt zonder peper bereid. En de saotosoep is ook niet pittig! Hoop u toch weer te zien om deze te proberen. Vriendelijke groet, Nyans Switi

Anneke van Katwijk
18 juli 2021

Gerechten waren smakelijk en lekker warm. Ik mis wel enige variatie, misschien doen jullie nog voorzichtig aan ? Ik zie uit naar b.v pindasoep, pom, pastei van kip etc.

Reactie van Nyan Switi

Beste Anneke, Dank voor uw reactie, en u slaat de spijker op zijn kop! We doen inderdaad nog een beetje voorzichtig aan, maar af en toe nemen we wel wat nieuws mee om te proberen maar we hebben nog niet echt een lijst van klanten die we dan kunnen mailen. Ik zal zorgen dat er een lijst in de winkel komt zodra we iets hebben we gelijk kunnen bellen voor de klanten die dat willen! Dank voor de tip, en we houden u in ieder geval op de hoogte! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Inez
18 juli 2021

Weer heerlijk gegeten en op de afgedproken tijd bezorgd, top!

Reactie van Nyan Switi

Beste Inez, Dank voor je reactie en fijn dat het weer heerlijk heeft gesmaakt. We streven ernaar om alle bestellingen op tijd te bezorgen, en goed te horen dat het dan ook lukt. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Rebecca
16 juli 2021

wat een heerlijke roti , super blij mee een aanwinst voor Voorschoten. TOP

Reactie van Nyan Switi

Beste Rebecca, Dank voor je reactie, en we voelen ons zeer welkom in Voorschoten! Echt zo leuk al die enthousiaste reacties....dank daarvoor Vriendelijke groet, Nyan Switi Nyan Switi

Shirley
14 juli 2021

We hebben weer heel lekker gegeten en de kinderen vinden de roti rol echt heerlijk!

Reactie van Nyan Switi

Beste Shirley, Dank voor je leuke reactie, en zo leuk te horen dat de kinderen de kinderrotirol ook zo lekker vinden, lekker en toch gezond!! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Marjolein
14 juli 2021
Reactie van Nyan Switi

Beste Marjolein, Dank voor je 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Beoordeling!!! Daar worden we heel blij van🤗 Vriendelijke groet, Nyan Switi

Lieselothe
10 juli 2021

Eerste keer besteld, het was sneller bezorgd dan de aangegeven tijd. En de Roti was perfect👌 Ik bestel altijd een extra roti plaat erbij, dus van mij mag de portie iets royaler, maar de smaak was heerlijk

Reactie van Nyan Switi

Beste Lieselothe, Bedankt voor je leuke reactie, en wat fijn te horen dat het zo goed gesmaakt heeft. En als onze Roti als perfect wordt omschreven, worden we daar alleen maar heeeeel blij van!!!! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Tessa
3 juli 2021

Eten was echt geweldig! Van saoto tot roti en nasi. Bezorging niet op tijd maar werd netjes over gecommuniceerd:)

Reactie van Nyan Switi

Beste Tessa, Dank voor je positieve en leuke reactie! Vriendelijke groet Nyan Switi

Corry
2 juli 2021

De rotirol en soep waren lekker maar door een bezorg tijd van ruim een half uur later was het broodje bikkel hard ook zat het zuur er niet bij maar wel een zakje met een rotiplaat die had ik niet besteld. Ook alles niet zo warm jammer.

Reactie van Nyan Switi

Beste Corrie, dank voor je reactie en jammer dat het niet naar wens was. Daarvoor onze excuses . Ook zal Dante nog even contact met u opnemen. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Belinda
2 juli 2021

Het heeft ons en de kinderen zeer goed gesmaakt. Bezorging was vlot en zeer vriendelijk en het persoonlijke kaartje bij de bestelling was top!

Reactie van Nyan Switi

Beste Belinda, dank voor je reactie en wat fijn te horen dat de kinderen het ook zo goed gesmaakt heeft. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Jorina Biersteker
1 juli 2021

Heerlijke roti, snelle en zeer vriendelijke bezorging. Heel aardig begeleidend briefje bij de bestelling! Enige minpuntje waren de bijbestelde bakjes zuur, met slechts 3 flintertjes komkommer. Anders was het 5 sterren geweest.

Reactie van Nyan Switi

Beste Jorina, dank voor uw reactie en complimenten. Ik heb gelijk aangegeven dat de bakjes zuur helemaal vol moeten, want dat is niet de bedoeling en we gaan voor die 5⭐️!! Vriendelijke groet, NyanSwiti

Jack Saämena
1 juli 2021

Vind de portie roti kipfilet te weinig, de kipfilet zelf te droog, als je roti palace, midnight roti of roopram gewend bent, dan is dit toch een hele tegenvaller, en zal Dan ook niet meer zo snel meer bestellen. De prijs kwaliteit is helaas ver te zoeken, heb al eerder hier besteld en de bami met kipfilet is voor iemand van 86 kilo schoon aan de haak, een kiezenvuller. Jammer en de bezorger kan ook geen klok kijken want die was een kwartier te laat. dan maak ik snel de bestellingen open en is het eten ook koud.

Reactie van Nyan Switi

Beste Jack, Dank voor uw reactie, en jammer te horen dat eigenlijk niets naar uw wens was. Nogmaals dank voor de moeite. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Lucy
30 juni 2021

Prima roti. Op tijd geleverd. Prijs oké

Reactie van Nyan Switi

Beste Lucy, Dank voor uw reactie en complimenten. Vriendelijke groet, Nyan Switi

VanDriel
30 juni 2021

Echt heerlijke roti!! Welkom in Voorschoten

Reactie van Nyan Switi

Beste VanDriel, Dank voor uw reactie en warme welkomst wensen. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Rob
27 juni 2021

Prima roti. Minpuntje: kip en saus waren een beetje te zout voor mij

Reactie van Nyan Switi

Beste Rob, Dank voor je reactie, en zout dat is wel een dingetje om daar de juiste hoeveelheid in te vinden om het ieder naar zijn zin te maken. Maar we blijven het als een uitdaging zien om de perfecte smaak te vinden. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Syl
26 juni 2021

Zowel in de vegetarische bami als nasi kon ik geen groente vinden. De tofu zwom in olie en het was allemaal vooral zout. De bezorging was een uur en een kwartier na bestelling terwijl de afstand vrij kort was.

Reactie van Nyan Switi

Beste Syl, Dank voor je reactie, en wat jammer te horen dat het niet voldeed aan je verwachting. Zout is altijd een puntje van aandacht, wij proberen de juiste balans daarin te vinden maar dat is een van de moeilijkste dingen die er bestaat om naar ieder zijn smaak de juiste hoeveelheid toe te passen. De bezorging proberen we altijd snel te doen, maar soms werken de weeromstandigheden ook niet echt mee, en kan het wel eens wat langer duren als we nastreven. Er wordt altijd door de nasi en de bami kousenband geserveerd, en er kan altijd extra groente bij besteld worden. Jammer voor deze ervaring en hopelijk probeert u het nog eens, we kunnen ook als u het van te voren besteld een keer vegetarische tempeh klaarmaken ? Omdat tofu als een soort van champignon volzuigt met de marinade is het wat lastiger klaar te maken zonder olie en marinade. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Thomas
26 juni 2021

Heerlijk gegeten en snelle bezorging! De kinderen vonden het ook heerlijk. Echt een aanrader in Voorschoten en Wassenaar!!!

Reactie van Nyan Switi

Beste Thomas, Dank voor je reactie, en mooie bericht. We proberen inderdaad altijd snel te bezorgen, en wat leuk dat de kinderen het ook lekker vonden. Dank voor het compliment. Vriendelijke groet, Nyan Switi

saliha
26 juni 2021

Lekker gegeten! Voor herhaling vatbaar!

Reactie van Nyan Switi

Beste Saliha, Dank voor je reactie en fijn te horen dat je lekker hebt gegeten. En natuurlijk dat je het voor herhaling vatbaar vindt. Dat is wat we willen bereiken... Vriendelijke groet, Nyan Switi

Brechje
21 juni 2021

Er zat weinig smaak aan het eten. Het was wel oké, maar ik miste de echt authentieke smaken. Het ei was oa niet lang genoeg in de specerijen gekookt denk ik. Zuur smaakte zelfs echt naar bijna niks. Niet hoe ik Surinaams eten gewend ben helaas. Daarnaast had ik bami besteld. Ze belden mij dat zij helaas geen bami meer hadden dus toen ingewisseld voor nasi. Had het wel attent gevonden als ze iets van een compensatie hadden bedacht, want ik verheugde me wel op de bami. Toch een teleurstelling. Daarnaast was het helaas ook een kwartier later dan gepland. Verder een heel vriendelijke bezorger en leuk dat ze een persoonlijk geschreven kaartje op de tas doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Brechje, Dank voor je reactie, en kritische noot. We gaan dit zeker bespreken met de kok. Ook nemen we even telefonisch contact met je op. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Herman
19 juni 2021

Gister voor de tweede maal besteld ! Vorige keer was de Soto niet zo best dus deze deden ze er nu gratis bij ! En dat was een succes !! Heerlijk was die ! Al het eten super warm en zo mooi smaakvol Blij dat we dit in Voorschoten hebben! Hou vol!! onze dank.

Reactie van Nyan Switi

Beste Herman, Dank voor je reactie, en altijd fijn om te horen dat mensen blij met ons zijn. Vriendelijke groet, Nyan Switi.

Willemien
18 juni 2021

Nasi kip ketjap zag er op het plaatje veel aantrekkelijker uit dan de werkelijkheid. Smaak was wel goed. Roti rol viel echt tegen, erg droog. Bijna geen kousenband, een paar stukjes kip , veel aardappel en de plaat had aan één kant blijkbaar op een verwarmer gelegen en was aan die kant hard en droog. Jammer, het zag er zo veelbelovend uit en werd bezorgd door een alleraardigste jongeman. Ook zat er een leuk persoonlijk tekstje bij. Dat vonden we heel positief.

Reactie van Nyan Switi

Beste Willemien, Dank voor je reactie en jammer dat het voor u tegenviel, dat is zeker niet de bedoeling. Wij nemen dan ook nog even telefonisch contact met u op. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Karin saidou
16 juni 2021

Vriendelijke goede persoonlijke service Lekker eten , vers ,fris, netjes verpakt.

Reactie van Nyan Switi

Beste Karin Saidou, Dank voor je reactie, en mooie complimenten.🤗 Vriendelijke groet, Nyan Switi

Joyce Vogel
13 juni 2021

Prima Surinaamse nasi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Joyce Vogel, Dank voor je reactie, en fijn te horen dat onze Surinaamse nasi naar uw zin was. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Marloes
12 juni 2021
Reactie van Nyan Switi

Beste Marlous, Dank voor je 5 sterren Beoordeling! Vriendelijke groet, Nyan Switi

François Moulay
11 juni 2021

Heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar! Super vriendelijke service! Wij verbleven in Duinrel en ook daar bezorgen zij.

Reactie van Nyan Switi

Beste Francois Moulay, Dank voor je reactie, en natuurlijk zien we de toeristen van Duinrell ook graag als tevreden klant, want als u daar een keertje terug komt weet u ons vast weer te vinden!! Vriendelijke groet, Nyan Switi

J. Van Delft
7 juni 2021
Reactie van Nyan Switi

Beste J. van Delft Dank voor je reactie, en 5 sterren beoordeling! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Kathy Paulides
6 juni 2021

Misschien is er iets aan de samenstelling van de gerechten die wij besteld hadden veranderd, want het voldeed niet aan onze verwachtingen, terwijl wij in het verleden altijd heerlijk hebben gegeten. (minder pittig, minder kouseband, minder kipfilet en kip met bot) Niet leuk om te zeggen, maar helaas wel onze ervaring deze keer.

Reactie van Nyan Switi

Beste Kathy, Dank voor uw reactie, en wij zijn blij met het feit dat u VERTELD dat het dit keer niet aan uw verwachtingen voldeed. Zo kunnen we gelijk actie ondernemen en achterhalen waar dit aan heeft gelegen. In de loop van de dag proberen we even contact met u op te nemen. Zo kunnen we scherp en alert blijven om de kwaliteit te waarborgen. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Joep
5 juni 2021

Heerlijk! Snelle levering, goed op de hoogte gehouden wanneer ze kwamen. Aanrader!

Reactie van Nyan Switi

Beste Joep, Dank voor je reactie, en complimenten. Vriendelijke groet, Nyan Switi

VanDrie
2 juni 2021

Erg lekkere roti!! Aanwinst voor Voorschoten.

Reactie van Nyan Switi

Beste VanDrie, Dank voor je reactie, en wij zijn trots op de nieuwe locatie in Voorschoten. Dank voor uw compliment dat wij een aanwinst zijn is altijd leuk om te horen. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Jo
1 juni 2021
Reactie van Nyan Switi

Beste Jo, Dank voor uw 5 sterren beoordeling! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Onno Haldar
31 mei 2021

Heerlijk onze 2e kip en kipfilet roti test. Smaakte weer voortreffelijk!

Reactie van Nyan Switi

Beste Onno, Dank voor je reactie, en goed te horen dat we ook voor de 2e test zijn geslaagd! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Henny
31 mei 2021

Eten was zeer lekker, bezorger vriendelijk en wat ik erg leuk vond het hand geschreven kaartje wij hebben genoten bestel zeker nogmaals 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Henny, Dank voor je leuke reactie, en mooie complimenten. We zien je graag weer! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Marco
22 mei 2021

Was heerlijk!

Reactie van Nyan Switi

Beste Marco, Dank voor je reactie en fijn dat het heerlijk gesmaakt heeft. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Ernst
21 mei 2021

Heerlijke gerechten. Smaakt zoals het hoort te zijn! En werd keurig op tijd bezorgd.

Reactie van Nyan Switi

Beste Ernst, Dank voor uw reactie, en fijn te horen dat de smaak goed was en dat we keurig op tijd waren. We proberen altijd onze beloftes na te komen. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Onno Haldar
16 mei 2021

De kip roti en kipfilet roti waren lekker pittig met smaak bereidt. Ook handig dat je voor een klein bedrag een extra roti kan bijstellen. Absoluut aan te bevelen en gaan we zeker nog een keer doen!

Reactie van Nyan Switi

Beste Onno, Dank voor je mooie reactie en beoordeling. Het is ons streven om dit te bereiken. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Marinke Toet
12 mei 2021

Wederom heerlijk gegeten en qua hoeveelheid meer dan genoeg.

Reactie van Nyan Switi

Beste Marinke, Dank voor je reactie en fijn dat het wederom gesmaakt heeft en dat de hoeveelheid ruim genoeg was. Dat is ons streven. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Lida
12 mei 2021

Het eten kwam precies op tijd, vriendelijke jongen, en het was héérlijk.

Reactie van Nyan Switi

Beste Lida, Dank voor uw reactie, en complimenten. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Erwin
10 mei 2021

Wederom fantastisch, echt lekker gegeten weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Erwin, Dank voor je reactie, en fijn te horen dat het wederom fantastisch was. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Patty
9 mei 2021

Heerlijk gegeten. Ik zou als tip wilen geven om een optie voor grotere porties toe te voegen. Het was zo lekker dat we best meer hadden gelust.

Reactie van Nyan Switi

Beste Patty, Dank voor je reactie, en jullie tip is een groot compliment. We houden het zeker in gedachte. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Els
8 mei 2021

Het was erg lekker!

Reactie van Nyan Switi

Beste Els, Dank voor uw reactie en compliment:) Vriendelijke groet, Nyan Switi

Jolanda B
3 mei 2021

Altijd heerlijk en hele vriendelijke mensen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Jolanda, Dank voor je reactie, en het compliment. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Mirjam
2 mei 2021

Het eten was super lekker! Warm,voldoende zeker niet te weinig! Top.

Reactie van Nyan Switi

Beste Mirjam, Fijn dat alles naar wens was en we zien u gauw terug !! Met vriendelijke groet, Nyan switi

Mij
30 april 2021

Heerlijk gegeten weer!!!! Jullie zijn supergoed

Reactie van Nyan Switi

Beste Mij, Dank voor je leuke reactie en fijn dat het altijd lekker is!! Met vriendelijke groet, Nyan switi

Raimond
27 april 2021

Was heerlijk en snel, briljant ook was het handgeschreven briefje met eet smakelijk!

Reactie van Nyan Switi

Beste Raimond, Dank voor je 5 sterren recensie en voor je leuke bericht!! Met vriendelijke groet, Nyan switi

Marianne
17 april 2021

Het was weer heerlijk! De vega's in ons huishouden zouden graag de keuze willen voor meer aardappel & kouseband (en geen tofu), maar lekker is het allemaal!

Reactie van Nyan Switi

Beste Marianne, Dank voor je reactie en natuurlijk voor de 5 sterren recensie. Als u volgende keer in de opmerking zet dat u alleen aardappel kousenband wilt, kunnen wij hiermee rekening mee houden. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Fleur
16 april 2021

Precies op tijd bezorgd en heel lekker! Ook de kinderroti is aan te bevelen; onze kinderen zaten te smullen.

Reactie van Nyan Switi

Beste Fleur, Dank voor uw reactie en fijn dat het in de smaak is gevallen. De kinder roti is perfect voor de kinderen. Top natuurlijk dat de kinderen het ook lekker vonden. De kinder roti is lekker voor de mensen die niet van pittig eten houden. Met vriendelijke groet, Nyan switi

VanDriel
16 april 2021

Heerlijke roti, goed op smaak. Saotosoep ook goed op smaak, alles goed vers. We gaan hier zeker vaker bestellen!

Reactie van Nyan Switi

Beste VanDriel, Dank voor uw 5 sterren recensie en fijn dat alles naar wens was en we zien u graag terug. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Corry
16 april 2021

Broodje Bakkeljauw heerlijk maar wat zuur erop zoals ook op de foto zou het afmaken.

Reactie van Nyan Switi

Beste Corry, Dank voor uw recensie we hebben het meteen aangepast op de site dat u nu ook met peper en zuur kunt bestellen. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Marion
12 april 2021

Een roti besteld en opgehaald. De bestelling stond precies op tijd klaar, vriendelijke bediening. Erg lekkere roti met mals lamsvlees. Een aanrader!

Reactie van Nyan Switi

Beste Marion, Dank voor uw reactie en voor uw complimenten. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Jack
11 april 2021

Netjes op tijd afgeleverd, en een heerlijke maaltijd genuttigd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Jack, Dank voor uw reactie, en fijn te horen dat het gesmaakt heeft. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Maaike
10 april 2021

Super lekker!

Reactie van Nyan Switi

Beste Maaike, Dank voor uw reactie, en fijn te horen dat het weer superlekker was! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Rob Bode
10 april 2021

Super lekkere roti! Daarnaast ook goede service. Had mijn bestelling bij de verkeerde vestiging besteld zonder problemen omgezet naar de juiste vestiging.

Reactie van Nyan Switi

Beste Rob, Dank voor je reactie, en we streven er inderdaad altijd naar om een goede service te bieden, als het dan ook nog gemeld wordt bij een beoordeling is dat extra leuk! Vriendelijke groet, Nyan Switi

J. Van Delft
10 april 2021

Weer heerlijk gegeten!

Reactie van Nyan Switi

Beste J. Van Delft, Dank voor uw reactie en het compliment. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Katinka
6 april 2021
Reactie van Nyan Switi

Beste Katinka, Dank voor je reactie en de 5 ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️ beoordeling!! Vriendelijke groet, Nyan Switi!

Han
6 april 2021

Kan niet genoeg zeggen hoe lekker het is. Mijn absolute favoriete take away!

Reactie van Nyan Switi

Beste Han, Dank voor je leuke reactie!! Dat is wat wij heel graag willen bereiken! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Frank
1 april 2021

Super lekker eten, vers en zeer smakelijk en een vriendelijke bezorger, een aanrader!👏

Reactie van Nyan Switi

Beste Frank, Dank voor je reactie en complimenten! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Ronald
24 maart 2021

Ontvangen op de aangegeven bezorgtijd, weer heerlijk gegeten.

Reactie van Nyan Switi

Beste Ronald, Dank voor je reactie, en fijn dat het wederom gesmaakt heeft. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Annemieke
22 maart 2021

Nyan Switi Absoluut een aanrader. Heerlijke Roti gegeten.

Reactie van Nyan Switi

Beste Annemieke, Dank voor je reactie, en leuke reactie! Vriendelijke groet, Nyan Switi

van Maren
21 maart 2021

Het was heerlijk! Fijn weer eens goeie roti gegeten te hebben, tot de volgende keer!

Reactie van Nyan Switi

Beste van Maren, Dank voor uw reactie, En goed dat de roti is bevallen! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Marina
21 maart 2021

Het eten is altijd goed! Het was weer heerlijk. De bestelling kwam ook precies op tijd en zo leuk dat er een persoonlijk handgeschreven briefje bij zit. Dat maakt het in deze rare tijden extra leuk! Tot gauw weer!

Reactie van Nyan Switi

Beste Marina, Dank voor je berichtje, en fijn te horen dat het eten weer lekker was en dat de bezorging op tijd was. De handgeschreven briefjes zijn het idee van Dante, en hij heeft zijn oma van 86 ingeschakeld om deze te schrijven. Ze was liever gaan bezorgen maar dat vonden we wat ver gaan dus nu met deze “taak” doet ze ook mee in het bedrijf! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Geert Hoornweg
20 maart 2021

Heerlijke roti met lamsvlees. Ook met een persoonlijk berichtje erbij; klantgericht! Bezorging: precies op tijd. Ik ben zeer tevreden. Ik ga uw hele menu afwerken. Groeten, Geert

Reactie van Nyan Switi

Beste Geert, Dank voor je leuke berichtje! En het is fijn te horen als mensen tevreden zijn! Succes met het afwerken van het gehele menu!! Haha hoop dat alle gerechten zo bevallen als de roti met lamsvlees!! Vriendelijke groet, Nyan Switi

J. Van Delft
18 maart 2021

De roti kip was erg lekker. We zullen graag nog eens bestellen

Reactie van Nyan Switi

Beste J van Delft, Dank voor uw reactie, en goed te horen dat het gesmaakt heeft. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Maureen
16 maart 2021

Vandaag voor het eerst besteld bij Nyan Switi. Wij geven het eten en de bezorging een 10!!

Reactie van Nyan Switi

Beste Maureen, Dank voor uw reactie, en het mooie compliment. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Maurice
28 februari 2021
Reactie van Nyan Switi

Beste Maurice, Dank voor uw reactie en 5 sterren waardering! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Lucienne
26 februari 2021

Lekkere maaltijd, goede bestelsite en bezorging. Temperatuur van maaltijd was heet. Top!

Reactie van Nyan Switi

Beste Lucienne, Dank voor uw reactie, en wat fijn te horen dat het naar wens was. Ook leuk om te horen is dat de bestelsite goed is, zodat we weten dat het voor onze klant makkelijk bestellen is. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Mb
26 februari 2021
Reactie van Nyan Switi

Beste Mb, Dank voor uw reactie, Vriendelijke groet, Nyan Switi

Mathanja
26 februari 2021

Ietwat te zout Verder zoals altijd prima!

Reactie van Nyan Switi

Beste Mathanja, Dank voor uw reactie, en jammer dat het dit keer wat te zout heeft uitgepakt naar uw smaak.. Gelukkig heeft u meer ervaring met ons en soms is het net iets zouter of pittiger dan de andere keer. Dit heeft onder andere te maken met de grootte van de madame Jeanet peper of de massala kruidenmix die de kok gebruikt. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Frank
24 februari 2021

Prima eten en super lekker, enige minpuntje is wel dat jullie moeten kijken naar de levertijd, ik had op de bestelling 18.15 uur gezet maar kreeg het al om 17.30 uur! Ga zo door!

Reactie van Nyan Switi

Beste Frank, Dank voor uw reactie, en complimenten. Zeker is dat niet goed qua levertijd, dat begrijpen we. Ik vrees dat de productie medewerker op dat moment ZSM in haar gedachte had. Excuses. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Frank Schut
23 februari 2021

Voor de eerste keer besteld en zeker voor herhaling vatbaar, zeer goed en smakelijk eten!!

Reactie van Nyan Switi

Beste Frank, Dank voor uw reactie en complimenten. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Karin
22 februari 2021

Veel te zout

Reactie van Nyan Switi

Beste Karin, Dank voor uw reactie.En wat jammer dat het naar uw zin veel te zout was. Voor een kok is het altijd lastig om het iedereen naar wens te maken qua smaak. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Alex
20 februari 2021

Lekkere vegetarische roti, pittig eitje 👍 en precies op het beloofde moment bezorgd. Ook niet te duur, en zeker voor herhaling vatbaar!

Reactie van Nyan Switi

Beste Alex, Dank voor uw leuke berichtje, en goed te horen dat het voor herhaling vatbaar is ! Dat is de bedoeling😊😊 Vriendelijke groet, Nyan Switi

Van wijngaarden
20 februari 2021

Heel lekker

Reactie van Nyan Switi

Beste van Wijngaarden, Dank voor uw reactie, en fijn dat het gesmaakt heeft. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Katinka
15 februari 2021

Het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Katinka Dank voor uw reactie, En fijn te horen dat het weer gesmaakt heeft! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Jolien
14 februari 2021
Reactie van Nyan Switi

Beste Jolien, Dank voor je reactie en 5 sterren. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Marcelle Riemens
14 februari 2021

Heerlijk gekruid, warm eten. Alleen ontbraken de eieren😜. Keurig op tijd, ga dit zeker weer doen.

Reactie van Nyan Switi

Beste Marcelle, Dank voor uw reactie, en fijn te horen dat het gesmaakt heeft. Excuses van de vergeten eieren, we streven ernaar om foutloos te werken, helaas lukt dat niet altijd. Vriendelijke groet, Nyan Switi

G Den
11 februari 2021

Overheerlijke maaltijden! De kruiden zijn uitstekend in balans. Wij zijn nog steeds verbaast, door de voortreffelijke smaak. Vriendelijk personeel met een snelle bezorging. Tot gauw,

Reactie van Nyan Switi

Best G Den Dank voor uw reactie. En wat fijn dat u zo tevreden bent. Dit is onze doelstelling!! En dat is altijd heel leuk om te horen als dat ook echt lukt!! Vriendelijke dank en groet van Nyan Switi

JZ
7 februari 2021

Snelle bezorging, eten echt goed warm, aardige mensen aan de telefoon.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste JZ, Dank voor uw reactie en complimenten. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Katinka
5 februari 2021

Heerlijk eten

Reactie van Nyan Switi

Beste Katinka, Dank voor het compliment. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Shirley
3 februari 2021

We hebben heerlijk gegeten en de kinderrol is hier een groot succes.

Reactie van Nyan Switi

Beste Shirley, Dank voor de reactie, en helemaal leuk dat de kinder rotirol in de smaak viel. Makkelijk en gezond voor de kids! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Erwin
31 januari 2021

Lekker eten en het was nog erg heet toen het bezorgd werd. Van mij had er alleen meer keuze in scherpte van het eten mogen zijn, meer dan 1 pepertje kon ik niet vinden op het menu. (maar dit was weer eenvoudig op te lossen met sambal). Kort gezegd, lekker en goed eten voor niet te veel geld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Erwin, Dank voor je leuke reactie, en gelukkig is het opgelost met extra peper, om het nóg pittiger te maken! Dank voor het compliment! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Marcel
25 januari 2021

Op de valreep (vlak voor sluiten) besteld, snel bezorgd en goed van smaak!!

Reactie van Nyan Switi

Beste Marcel, Dank voor je reactie, en fijn dat het ook op de valreep goed is bevallen! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Barbara
24 januari 2021

Heerlijk eten en goede service!

Reactie van Nyan Switi

Beste Barbara, Dank voor uw reactie, en compliment. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Groeneveld
24 januari 2021

Miste komkommer en zuur bij broodje kip kerrie. De pasteitjes smaakten voortreffelijk, de rotirol was lekker maar hier miste ik toch stúkken ei erbij. Succes!!

Reactie van Nyan Switi

Beste Groeneveld, Dank voor uw reactie, en kritische noot. Wat betreft de komkommer en zuur hebben we dit gelijk aangepast op onze site en kan het nu aangegeven worden of u dat bij het broodje wenst. Nogmaals dank voor de tip!! Wij serveren onze rotirol zonder ei. Wel bieden wij u de mogelijkheid om er los een kerrie -eitje bij te bestellen. Fijn dat de pasteitjes voortreffelijk waren. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Han
23 januari 2021

Wordt eentonig, maar super als voorheen/altijd!

Reactie van Nyan Switi

Beste Han, Wij vinden dat helemaal niet erg!!!!!! Dank voor je reactie! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Hendrik
19 januari 2021

Wauw ik heb echt heerlijk gegeten niet te geloven. Blij dat wassenaar goed kwalitatief eten heeft ik heb er geen woorden voor. Magnifique 👌🏾👌🏾👌🏾

Reactie van Nyan Switi

Beste Hendrik, Dank voor je reactie, we worden er een beetje verlegen van. Dank voor het compliment. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Cathrine
19 januari 2021

Heerlijk gegeten en top service!

Reactie van Nyan Switi

Beste Cathrine, Dank voor je reactie en het compliment. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Franka Klein
18 januari 2021

We hebben heerlijk gegeten! Een echte aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Franka, Dank voor je leuke reactie, en compliment. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Judith
16 januari 2021

Lekker eten, wel erg machtig en iets zouter dan mijn smaak is.

Reactie van Nyan Switi

Beste Judith, Dank voor je reactie, het is altijd lastig voor een kok om iedereen tevreden te stellen qua zout, en qua machtig gevoel. Maar blij dat het wel gesmaakt heeft. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Marion
11 januari 2021

Heerlijk eten en top bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Marion, Dank voor uw reactie en fijn dat u lekker heeft gegeten. Vriendelijke groet, Nyan Switi

P.
11 januari 2021

Heerlijk gegeten en precies op tijd geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste P, Dank voor uw reactie, en het compliment. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Charlotte
6 januari 2021

Zoals gewoonlijk weer de heerlijkste roti kipfilet. Wij willen geen andere meer!

Reactie van Nyan Switi

Beste Charlotte, Dank voor je leuke reactie, altijd fijn te horen als je de “enige” bent voor iemand❤️.... Vriendelijke groet, Nyan Switi

Familie Hermelijn
2 januari 2020

We hebben recent twee keer besteld. Beide keren was het vet uit de bakjes gelopen, hoewel de deksels er nog op zaten en de bakjes gewoon rechtop in de papieren tas stonden. Wellicht een idee om bakjes te gebruiken waarvan de deksel echt stevig afsluit.

Reactie van Nyan Switi

Beste familie Hermelijn, Dank voor uw reactie, en we begrijpen dat het natuurlijk heel vervelend is dat de jus uit de bakjes is gelopen. We gaan er zeker naar kijken of er een beter alternatief is, en willen u bedanken voor het meedenken. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Richard
2 januari 2020

Lekkere roti en snel bezorgd . Top!!!

Reactie van Nyan Switi

Beste Richard, Dank voor je reactie, en ik zal het compliment doorgeven aan de kok!. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Roxanne
2 januari 2020
Reactie van Nyan Switi

Beste Roxane, Dank voor je 5 sterren. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Erik
1 januari 2020

Uitstekend gegeten, leuk zo’n familie menu en verschillende smaken geproefd. Netjes gebeld dat de bezorging door drukte iets uitliep (10 min) en persoonlijke boodschap meegekregen wat zeer gewaardeerd werd. Aanrader en wij zullen zeker vaker bestellen.

Reactie van Nyan Switi

Beste Erik, Dank voor je leuke reactie en fijn dat u op deze manier meerdere specialiteiten heeft kunnen proeven van de Surinaamse keuken. Fijn te horen dat u vaker wilt bestellen. Vriendelijke groet, Nyan Switi

pepijn
29 december 2020

Eten was super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Pepijn, Dank voor je reactie en het compliment. Fijne jaarwisseling toegewenst, namens Nyan Switi

Monique
27 december 2020
Reactie van Nyan Switi

Beste Monique, Dank voor je reactie en fijne jaarwisseling toegewenst. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Joanne
25 december 2020

It was our first time ordering and also first time trying food from Surinaam. We loved the food!!! Everything was hot when it arrived, and delivery was fast. We will order again!!!

Reactie van Nyan Switi

Dear Joanne, Thanks for your reaction, and it 's nice to hear that your experience was good with the Surinam food, and with Nyan Switi. Also thanks for the compliments. and we wish you a very happy new Year. Regard Nyan Switi

Stephanie Zwaard
24 december 2020

Al meerdere keren besteld, altijd heerlijk!

Reactie van Nyan Switi

Beste Stephanie, wat fijn te horen dat het elke keer weer heerlijk smaakt. Dank voor je reactie, en fijne jaarwisseling toegewenst namens het team van Nyan Switi

Frank
23 december 2020
Reactie van Nyan Switi

Beste Frank, Dank voor je reactie en fijne jaarwisseling toegewenst. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Marcel
22 december 2020

erg lekker weer!!

Reactie van Nyan Switi

Beste Marcel, Fijn te horen dat je het weer lekker vond, dank voor je reactie. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Zolaikja
21 december 2020

Heerlijk

Reactie van Nyan Switi

Beste Zolaikja, Dank voor je 5 sterren! Vriendelijke groet, Nyan Switi

van der Woude
19 december 2020

Dit was onze eerste bestelling. Helaas voldeed deze niet aan onze verwachting. Bami en kousenband doorkookt en erg zacht. Garneringen op bestelfoto zitten er niet bij. Soato goed op smaak maar omdat alles al door elkaar zat erg sompig. Zit geen rijst bij de soep. Roti rol kip qua smaak best op orde. Alleen erg droog, zowel de rotiplaat als de kip. Ook hier de kousenband tot moes gekookt. Erg jammer.

Reactie van Nyan Switi

Beste heer of mevrouw van der Woude, Dank voor uw reactie, maar ontzettend jammer vinden wij het dat het dus niet aan uw verwachting voldeed. De kok zal proberen even persoonlijk contact met u opnemen betreft de gerechten. Wij hebben er voor gekozen om verse kousenband te serveren bij de bami in plaats van een 5 tal schijfjes komkommer. Voor de Surinaamse saotosoep kan een keuze gemaakt worden om deze te serveren met witte rijst. Wij hebben daar niet voor gekozen omdat dit gebruikelijker is bij de Javaanse saotosoep. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Ted
18 december 2020

Was erg lekker en goed warm

Reactie van Nyan Switi

Beste Ted, dank voor je reactie en fijn te horen dat het lekker was. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Renee
12 december 2020

Heel erg lekkere Roti Kip.

Reactie van Nyan Switi

Beste Renee, Dank voor uw reactie, en uw 5 sterren. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Selma
11 december 2020
Reactie van Nyan Switi

Beste Selma, Dank voor uw 5 sterren. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Mieke
11 december 2020

Het was heerlijk

Reactie van Nyan Switi

Beste Mieke, Dank voor je reactie en fijn te horen dat het heerlijk was. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Corry
11 december 2020

Mag voor mij iets pittiger. Bezorging is top. en het verlagen van bezorg bedrag is voor mij ideaal.

Reactie van Nyan Switi

Beste Corry, dank voor uw reactie, en fijn te horen dat het verlagen van het bezorg bedrag effect heeft. Dit hebben we gedaan na aanleiding van de vragenlijst die we bij onze vaste klanten hebben neergelegd. De pittigheid van de gerechten is natuurlijk persoonlijk, daarom bieden we ook potjes Jantje Peper aan voor degene die van pittiger eten houden. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Han
7 december 2020

Wordt beetje eentonig hier, beste afhaal / bezorg eetgelegenheid in Zuid Holland of misschien wel Nederland!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Han, Dit is wel een van de mooiste complimenten ooit! Veel dank daarvoor! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Marcel
6 december 2020

Smaak is perfect, mag meer kousenband in en eitjes waren wat taai. Maar wel een aanrader en ik zal zeker vaker bestellen.

Reactie van Nyan Switi

Beste Marcel, Dank voor je reactie en we zullen je tips ter harte nemen en doorgeven aan de kok. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Annemarie Sturm
3 december 2020

HEEEEEERLIJK

Reactie van Nyan Switi

Beste Annemarie, Dat is zóóó fijn! Dank voor de leuke reactie. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Beau
27 november 2020

Heerlijk eten! Service super goed!

Reactie van Nyan Switi

Beste Beau, Dank voor de 5 sterren, en dank voor het compliment. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Vanessa
23 november 2020

Heerlijk gegeten. Mooi verpakt en goed warm.

Reactie van Nyan Switi

Beste Vanessa, Dank voor je leuke reactie, Vriendelijke groet, Nyan Switi

Anoniem
16 november 2020

Wij zijn blij met dit nieuwe adresje. Heerlijk eten, vriendelijke mensen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en beziegtijd. Aardig briefje erbij. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Anoniem, Wat een lieve en leuke reactie, altijd fijn te horen als mensen tevreden zijn en graag terug willen komen. Dank daarvoor. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Bas van Leeuwen
16 november 2020

Heerlijk gegeten...smaak super, goeie hoeveelheid, Dante ook vrolijke gastheer!!

Reactie van Nyan Switi

Beste Bas, dank voor je reactie, en altijd leuk mooie complimenten te horen . Vriendelijke groet, Nyan Switi

Han
16 november 2020

Het wordt een beetje gewoonte, maar dit is mijn favoriete food bezorger! Heerlijk en altijd heet bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Han, Superleuk te horen dat we favoriet zijn!!! Graag tot de volgende keer! Groetjes Nyan Switi

Ab
15 november 2020

Lekker eten en top tijd, ik zeg snel bakeljauw op jullie menu

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Ab, Bakkeljauw hebben we even in het assortiment gehad, maar is waarschijnlijk nog niet zo bekend, want werd te weinig besteld....maarr als je ons 1 week van te voren belt wanneer je dit zou willen hebben kunnen we dat regelen voor je. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Dean
15 november 2020

De Gevulde bara was super lekker, in combinatie met de Saotosoep was het een heerlijke maaltijd! Nette bezorger en zeker voor herhaling vatbaar!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Dean, Dank voor je reactie en fijn te horen dat de gevulde bara ook is bevallen. Graag tot een volgende keer. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Marianne
15 november 2020

We hebben weer heel lekker gegeten. Zowel de kip als de vegetarische roti waren heerlijk.

Reactie van Nyan Switi

Beste Marianne, Dank voor je reactie, en fijn te horen dat zowel de kip als ons vegetarische gerecht in de smaak is gevallen. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Frank
12 november 2020

Lekker eten, ruime portie en eten werd bezorgd op het tijdstip dat bij de bestelling was aangegeven

Reactie van Nyan Switi

Beste Frank, Dank voor je reactie, en voor je 5 sterren! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Katie
12 november 2020

Delicious! And quick delivery. We look forward to ordering again.

Reactie van Nyan Switi

Dear Katie, Thank you for your response and compliment, and of course we Will be happy to assist you with Your next order. Sincerely, Nyan Switi

Sabine
11 november 2020

Heerlijk en goed warm!! Prima service en een lekkere zak chips erbij!

Reactie van Nyan Switi

Beste Sabine, Dank voor je leuke reactie. Vriendelijke groet, Nyan Switi

San.
8 november 2020

Roti met kipfilet besteld. Goed op smaak, genoeg kip maar bijna geen kouseband en veel aardappel, had wat meer in balans mogen zijn. Bami kipfilet was heerlijk en met genoeg kouseband. Snel bezorgd.

Reactie van Nyan Switi

Beste San, Dank voor je reactie, en ik zal het doorgeven aan de kok. Fijn dat het wel gesmaakt heeft. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Anoniem
8 november 2020

Heeelijke roti. Zoals die moet zijn.

Reactie van Nyan Switi

Beste Anoniem, Dank voor je recensie en fijn dat de roti zo heeeeerlijk was! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Acel scaffolding
1 november 2020

Eten was heerlijk voor een bedrijfs etentje we gaan vanaf nu altijd bestellen bij Nyan switi

Reactie van Nyan Switi

Beste Acel, Wat fijn te horen dat het zo naar wens was en we geven het door aan de kok dat het eten heerlijk was. Vriendelijke groet, Nyan Switi.

Dave
31 oktober 2020

Erg lekker, bezorging snel en correct; Gewoon een aanrader

Reactie van Nyan Switi

Beste Dave, Dank voor je reactie en het compliment. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Caat
29 oktober 2020

Lekker gegeten en leuke vriendelijke bezorger.

Reactie van Nyan Switi

Beste Caat, Dank voor je leuke recensie! Vriendelijke groet, Nyan Switi

John
27 oktober 2020

Echt heerlijke smaak, goede porties, perfect gekruid! Smaakt authentiek! We bestellen vaker en hebben veel ervaring met de Surinaamse keuken maar NyanSwiti staat heel hoog op onze lijst!

Reactie van Nyan Switi

Beste John, dank voor je leuke reactie, en voor de complimenten. Extra leuk is te horen dat mensen met al meer ervaringen van de Surinaamse keuken heel tevreden zijn. Vriendelijke groet, Nyan Switi

David van Peursen
25 oktober 2020
Reactie van Nyan Switi

Beste David, Dank voor je 5-sterren recensie. Met Vriendelijke groet, Nyan Switi

Han
25 oktober 2020

Veel te lang geleden dat ik hier een take away besteld heb. Valt niet aan te tippen, zo lekker! Bestelling kwam vroeger dan werd gezegd en was gewoon goed heet bij aankomst. Excellent en weer 5 sterren!

Reactie van Nyan Switi

Beste Han, Dank voor de complimenten dat stellen we namelijk erg op prijs . We zijn blij dat alles naar wens was en dat het goed heeft gesmaakt. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Hans
24 oktober 2020

Was weer top. Ook chutneys besteld. Heeeeftig! Maar super lekker.

Reactie van Nyan Switi

Beste Hans, Fijn dat het weer allemaal gesmaakt heeft en dank je voor recensie. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Nino
24 oktober 2020

Heerlijke roti, op tijd bezorgd.

Reactie van Nyan Switi

Beste Nino, Dank voor het compliment, en we geven het door aan de kok. vriendelijke groet, Nyan Switi

Laurens
21 oktober 2020

in tijden niet zo een lekkere roti gegeten en bij aankomst was het onwijs goed warm van mij krijgt deze surinamer een 10 plus echt een top zaak ga heel vaker bestellen !!

Reactie van Nyan Switi

Beste Laurens, Dank voor alle complimenten in jou review. Altijd fijn als klanten zo tevreden zijn , dit willen we heel graag bereiken. Nogmaals dank. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Ted Leidelmeijer
20 oktober 2020

Roti kipfilet besteld waarvan de smaak top was. We werden gebeld of de bestelling iets eerder geleverd kon worden ivm logistiek. De manier van communiceren aan de telefoon en tijdens de bezorging was ook zeer goed. Kortom, een hele goede eerste ervaring.

Reactie van Nyan Switi

Beste Ted, Het is goed te weten dat je niet alleen tevreden was over het eten, maar ook over de service!! Leuke review, hartelijk dank daarvoor! Vriendelijke groet, Nyan Switi

paul van putten
19 oktober 2020

Pittige kerriesmaak op zich lekker maar het wel te vet en te veel meel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Paul, Dank voor je 5 sterren, en jou punten zal ik doorgeven aan de kok. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Charlotte
18 oktober 2020

Wij hebben echt heerlijk gegeten van de Roti kipfilet. Tot nu toe de lekkerste die we ooit gegeten hebben. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Charlotte, Dank voor je reactie, en wat leuk te horen dat we jou de lekkerste roti kipfilet ooit hebben kunnen bezorgen!!! Ik zal het doorgeven aan de kok. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Marion jansen
16 oktober 2020

Heerlijk en smaakvol, mooi op tijd gebracht, aanrader!

Reactie van Nyan Switi

Beste Marion, Dank voor je leuke reactie! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Frankyvalley
11 oktober 2020

Top! alles top geregeld. Misschien een idee met kindermenu? Super lekker en echt authentiek. Dank je wel Prem. 👍🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Nyan Switi

Beste Frankyvalley ,bedankt voor je reactie, wij zullen het doorgeven aan onze kok Prem en zeker het bespreken wat betreft het kindermenu met vriendelijke groet Nyan Switi.

Ronald
9 oktober 2020

Heldere bestelsite met duidelijke bezorgtijd, vriendelijke bezorging (is het een goed teken als de bezorger je gaat herkennen?) en weer heerlijk gegeten.

Reactie van Nyan Switi

Beste Ronald, Het is zeker een goed teken als de bezorger je gaat herkennen🤗! Dank voor je leuke reactie. Vriendelijke groet, Nyan Switi