Reviews from Nyan Switi Voorschoten

Recent reviews

5.0
Sonny Barac
11 April 2024

Voor het eerst hier besteld. Boven verwachting erg lekker gegeten. Bezorging was top! Snel en vriendelijk! En het eten was goed warm. Ga hier zeker vaker bestellen.

Reaction from Nyan Switi

Beste Sonny, Dank voor uw reactie, en wat leuk om een nieuwe klant te verwelkomen, die gelijk de moeite neemt voor een mooie beoordeling! Dank u wel🙏🏾 Vriendelijke groeten Nyan Switi

Ellen
6 April 2024

Het eten heerlijk, maar toch jammer dat papier weer aan roti rol bleef hangen. Maar verder hebben we prima gegeten!!

Reaction from Nyan Switi

Beste Ellen, Dank voor u reactie, en fijn dat het gesmaakt heeft. Het is inderdaad heel jammer dat de roti soms blijft plakken. En waardoor dit nu komt, zijn we nog niet achter. We hebben divers papier geprobeerd, met bloem ingesmeerd.. maar we blijven proberen totdat we de juiste oplossing hebben. Gelukkig blijft de smaak hetzelfde. Vriendelijke groet, Nyan Switi

John
22 March 2024

Wederom zoals altijd heerlijk gegeten en ook op tijd bezorgd

Reaction from Nyan Switi

Beste John, Wat een fijne gewoonte begint het te worden, u lekker eten en vervolgens een geweldige beoordeling!! Dank je wel wordt zeer gewaardeerd!! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Sandy
25 February 2024

De roti-kip was heel pittig en wat droog. De rotiplaat zaten een aantal harde stukjes in. Totaal niet gewend, normaalgesproken erg lekker eten!

Reaction from Nyan Switi

Beste Sandy, Dank voor je reactie, en wat jammer dat het niet naar wens was, we gaan even op onderzoek uit hoe dit gebeurd is! Wel fijn te horen dat je dit ook niet van ons gewend bent… excuses in ieder geval! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Ellen
23 February 2024

Eten was nog goed warm, was weer heerlijk.

Reaction from Nyan Switi

Beste Ellen, Dank voor je 5 ✴️✴️✴️✴️✴️ beoordeling!! Zijn we altijd heel blij mee!! Vriendelijke groet, Nyan Switi

John
17 February 2024

Wederom heerlijk gegeten

Reaction from Nyan Switi

Beste John, Wederom heel veel dank voor je review… altijd trouw!!! Vriendelijke groet en graag weer tot de volgende keer🤗 Namens Nyan Switi

Bart
11 February 2024

Goed klantcontact, snelle bezorging en super lekkere roti!

Reaction from Nyan Switi

Beste Bart, Dank voor je reactie en dat je de roti superlekker vond!!! Daar doen we het om!! Hoop snel tot de volgende keer! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Sander
5 February 2024

Tegen sluit georderd, werd heel vlot bezorgd, na teruggebeld, omdat 1 voorgerechtje op was, ik kreeg goede suggesties, en belangrijk: eten (roti) was heerlijk! Spekkoek zeker ook.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Nyan Switi

Beste Sander, Dank voor je leuke reactie en fijn dat je onze suggestie een goed idee vond!👍🏽 Vriendelijke groet, Nyan switi

Ewout
2 February 2024

Lekker en supersnel bezorgd!

Reaction from Nyan Switi

Beste Ewout, Dank voor je beoordeling en dat je de moeite nam om ons een review te geven van 5 sterren 🤩! Vriendelijke groet, Nyan switi

Shitley
25 January 2024

Heerlijk heerlijk genieten

Reaction from Nyan Switi

Beste Shirley, Dank voor je beoordeling, en graag tot ziens Vriendelijke groet, Nyan Switi

Jeroen
19 January 2024
Reaction from Nyan Switi

Beste Jeroen, Dank voor je 5✴️✴️✴️✴️✴️ ! Dat is helemaal onze bedoeling! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Ewout
21 December 2023

Lekker maar deze keer echt veel te pittig gemaak. Ik zou de wrap zoals gewoonlijk redelijk mild laten en het aan klanten laten om peper erbij te bestellen en te gebruiken want smaken verschillen. Dit was bijna niet meer te eten voor ons.

Reaction from Nyan Switi

Beste Ewout, Dank voor je reactie, en het kan de ene keer wat pittiger uitvallen als de andere keer. Maar we gaan er zeker op letten, zodat de liefhebber er altijd wat peper bij kan doen… ipv dat het al zo pittig is! Nogmaals dank Vriendelijke groet, Nyan Switi

John Timmers
20 December 2023

Heerlijk gegeten en bij bezorging alles warm

Reaction from Nyan Switi

Beste John, Dank voor je beoordeling, en fijn te horen! Vriendelijke groet, Nyan Switi.

Laura de Waal
3 December 2023

De roti met kip (met bot) was heerlijk. het vlees was lekker mals. De roti was zacht en er zat op verzoek lekker veel jus bij. Houd je van pittig dan ook wat peper meebestellen! Een aanrader deze roti!

Reaction from Nyan Switi

Beste Laura, Dank voor je leuke en mooie beoordeling 🤗 Vriendelijke groet, Nyan Switi

John
2 December 2023

Heerlijk gegeten

Reaction from Nyan Switi

Beste John, Dank voor je reactie, en fijn te horen dat je heerlijk heb gegeten!! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Ellen Volkers
26 November 2023

Zelfs de roti rol die ik koud besteld had smaakt heerlijk terwijl ik het in de magnetron verwarmd. Zonde dat er geen broodjes meer op de site staan

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Nyan Switi

Beste Ellen, bedankt voor uw positieve beoordeling van 5 sterren! We zijn blij om te horen dat zelfs de koud bestelde rotirol heerlijk smaakt nadat u het in de magnetron heeft verwarmd. We waarderen uw feedback over de broodjes op onze website. We zullen dit doorgeven aan ons team, zodat zij dit kunnen overwegen bij het bijwerken van ons menu. Nogmaals bedankt voor uw steun en we hopen u snel weer van dienst te kunnen zijn!

Ro
26 November 2023

Bezorging was ruim op tijd, eten was warm en goed verpakt. Alleen graag bij de roti vegi wel een optie om kerrie ei mee te bestellen zoals bij de andere. Eten was lekker en porties prima.

Reaction from Nyan Switi

Beste Ro, dank u wel voor uw geweldige beoordeling van 5 sterren! We zijn verheugd om te horen dat de bezorging ruim op tijd was en dat het eten warm en goed verpakt was. We waarderen uw suggestie om een optie toe te voegen om kerrie ei te bestellen bij de roti vegi, net zoals bij de andere gerechten. We zullen dit zeker doorgeven aan ons team en kijken of we dit kunnen opnemen in ons menu. Bedankt voor uw waardevolle feedback en we hopen u snel weer van heerlijk eten te kunnen voorzien!

John
17 November 2023

Heerlijk gegeten

Reaction from Nyan Switi

Beste John, bedankt voor uw fantastische beoordeling van 5 sterren! We zijn blij om te horen dat u heerlijk heeft gegeten. Het is altijd ons doel om onze klanten te voorzien van smaakvolle en kwalitatieve maaltijden. We hopen u snel weer te mogen verwelkomen en u opnieuw te laten genieten van ons heerlijke eten. Nogmaals bedankt voor uw positieve feedback!

Annemieke
9 November 2023
Reaction from Nyan Switi

Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent met onze diensten! Het is altijd een groot compliment om dubbele 5 🌟🌟🌟🌟🌟 beoordelingen te ontvangen. We streven er constant naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en het is geweldig om te zien dat onze inspanningen vruchten afwerpen. Bedankt voor uw positieve feedback en we kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Hanneke
5 October 2023

Eten was meer dan genoeg en erg lekker alleen het werd pas 1,5 uur later bezorgd dan ik had doorgegeven

Reaction from Nyan Switi

Beste Hanneke, Dank voor uw reactie en excuses nogmaals dat u langer moest wachten dan dat u van ons gewend bent… Natuurlijk willen wij er voor zorg dragen dat het niet meer zal gebeuren! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Lia Slot
24 September 2023

Goedendag, de smaak van de rotirol was prima, beetje droog. Mijn tip is om wat minder aardappel te gebruiken en meer kousenband. Als de prijs hierdoor hoger wordt, is dat begrijpelijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Nyan Switi

Beste Lia, dank voor uw reactie en opbouwende kritiek. We gaan dit met de kok bespreken dank ! Vriendelijke groet Nyan Switi

Francine
25 August 2023
Reaction from Nyan Switi

Beste Francine, Dank voor uw 5 🌟🌟🌟🌟🌟 beoordeling!! We proberen dit altijd te behalen!! Dank Vriendelijke groeten Nyan Switi

John Timmers
11 August 2023

Wederom super heerlijk gegeten

Reaction from Nyan Switi

Beste John, Dank voor uw 5 🌟🌟🌟🌟🌟!!! Dit is altijd ons streven!! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Ellen
27 July 2023

De rotirol was nu goed verpakt, eten was lekker

Reaction from Nyan Switi

Beste Ellen , dank voor uw reactie en beoordeling! Vriendelijke groet Nyan Switi

Ellen Volkers
14 July 2023

Eten was heerlijk, alleen rotirol blijft aan papier plakken. Wel vaker gehad, zonde rol gaat op plaatsen kapot. Maar nogmaals eten heerlijk!!!

Reaction from Nyan Switi

Beste Ellen, Wij zijn op de hoogte ervan mbt het papier en de rotiroll. Wij vinden dat ook heel vervelend. We zijn dan ook allerlei manieren aan het proberen het beter te doen. Gelukkig blijft de smaak wel in orde!! vriendelijke groet, Nyan Switi

John
7 July 2023

Heerlijk gegeten en ook weer mooi op tijd bezorgd

Reaction from Nyan Switi

Beste John, Dank voor je mooie beoordeling! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Ruth Heemskerk
3 July 2023

snelle bezorging, alles lekker op temperatuur. roti was heerlijk en bami ook, zeker aanrader

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Nyan Switi

Beste Ruth, Dank voor je mooie complimenten, hier streven we altijd naar!!! Vriendelijke groet, Nyan Switi

John
10 June 2023
Reaction from Nyan Switi

Beste John, Dank voor je reactie en mooie beoordeling!!! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Laura
21 May 2023

Het eten was heel lekker. Bij de rotikipfilet was de verhouding wel een beetje zoek, heel veel aardappelen en weinig kipfilet en kousenband. Had gevraagd om extra jus en dat was ook netjes erbij gedaan.

Reaction from Nyan Switi

Beste Laura, Fijn dat het eten gemaakt heeft. Wij proberen de juiste verhouding aan te houden en zullen hier beter op letten. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Tim van der Ven
11 May 2023

Bij de Roti Kip zat de kip voorheen in een separaat bakje, gescheiden van de aardappels met kousenband... jammer dat het nu in één grote bak zit. Onze bestelling heb ik doorgegeven om 18:18 uur met verzoek z.s.m. te brengen... Om 18:35 uur werd alles bezorgd, zo snel heb ik het nog nooit meegemaakt... We waren er blij verrast mee!

Reaction from Nyan Switi

Beste Tim, Bedankt voor je review! Vanwege de stijgende prijzen waren de 2-vaks bakjes fors in prijs gestegen in vergelijking met de andere disposables. We streven naar de snelle bezorging en tevens is dit ook een wedstrijd geworden onder de bezorgers. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Win v Dam
7 May 2023

1e keer besteld bij jullie. Roti was lekker gekruid maar kip erg droog. Geen ‘jus’ zoals ik gewend ben. Vreemd ook dat ei apart besteld moet en t zuur was bedroevend weinig. Gebakken banaan ook niet lekker helaas. Geheel was tegenvaller

Reaction from Nyan Switi

Beste Win, Wij zijn bezig met veranderingen en we kunnen altijd dingen verbeteren. Sommige mensen willen wel een ei en andere weer niet, daarom hebben wij ervoor gekozen dat mensen er zelf voor kunnen kiezen. Wij zullen kijken of we de verpakking kunnen veranderen voor het zuur. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Bart
7 May 2023

De roti kip smaakt erg lekker. Het lekkerste aan saoto-soep is de geplukte kip. Deze ontbrak, waardoor het een net cup-a-soup met een ei en wat tauge werd. Ik word gelokt met 10 % korting, ook nooit gezien. Jammer!

Reaction from Nyan Switi

Beste Bart, Onze excuses voor de geplozen kip die is vergeten toegevoegd te worden. Wij zullen hier op letten. Voor de 10% korting moet u de code gebruiken die in de mail staat anders werkt de korting natuurlijk niet. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Lia
6 May 2023

Smaak van de rotirollen was goed, zoals we van gewend zijn, ze waren alleen erg droog.

Reaction from Nyan Switi

Beste Lia, Wij zullen contact opnemen met onze roti leverancier, waarom de roti platen zo droog waren. Wij gaan het probleem verhelpen om onze kwaliteit zoals wat u gewend bent te behouden. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Caro
5 May 2023

Erg lekker en goede service

Reaction from Nyan Switi

Beste Caro, Bedankt voor de 5 ***** recensie. Wij zijn blij dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Nyan switi

John
4 May 2023

Het eten was weer heerlijk. Mooi op tijd bezorgd

Reaction from Nyan Switi

Beste John, Bedankt voor de goede recensie!!! Met vriendelijke groet, Nyan switi

Roel Wolff
30 April 2023

Roti lam besteld en afgerekend. Werd gebeld met de melding dat de lamsvulling was uitverkocht. Kan gebeuren. Daarvoor in de plaats de kip Roti besteld en gekregen. Echter is het prijsverschil (nog) niet geretourneerd. Nu gaat het mij niet om het geld maar om het principe. V.w.b. de Roti zelf, deze smaakte anders dan vorige keren, viel de hoeveelheid boontjes erg tegen. Overigens weerhoud ons het er niet van weer Roti bij jullie te bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Nyan Switi

Beste Roel, Wij proberen de kwaliteit zo goed mogelijk te waarborgen. Het spijt ons zeer dat het niet naar wens was. Wij zullen de manier van het toevoegen van de kousenband aanpassen, waardoor de verhoudingen in evenwicht zijn. Als u wilt kunt u een tikkie sturen naar ons mobiele nummer om het prijsverschil tegemoet te komen. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Fiola Brouwer
22 April 2023

Tip top in orde

Reaction from Nyan Switi

Beste Fiola, Fijn dat alles in orde was!!! Met vriendelijke groet, Nyan switi

Marianne
22 April 2023

Eten was heerlijk! Goed van smaak

Reaction from Nyan Switi

Beste Marianne, Goed om te horen dat het eten lekker was en de smaak goed is!! Met vriendelijke groet, Nyan switi

John Timmers
15 April 2023

Heerlijk eten en mooi op tijd geleverd.

Reaction from Nyan Switi

Beste John, Dat is waar wij naar streven tot de volgende keer!! Met vriendelijke groet, Nyan switi

A
8 April 2023

We hadden bij elke maaltijd een extra ei besteld, maar niet gekregen. Dat is al eens eerder gebeurd. Graag op letten.

Reaction from Nyan Switi

Beste A, Bedankt voor het doorgeven wij zullen hier op letten. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Lia
27 March 2023
Reaction from Nyan Switi

Beste Lia, Dank voor je 4-sterren revieuw. We zijn graag benieuwd hoe wij ons kunnen verbeteren om de 5-sterren te behalen. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Jim
16 March 2023

Netjes op tijd geleverd, lief briefje aan het tasje vastgemaakt en een heerlijke maaltijd. Kan Nyan Switi zeer zeker aanraden!

Reaction from Nyan Switi

Beste Jim, Fijn dat het gesmaakt heeft. Leuk dat u ons voor de eerste keer geprobeerd heeft en dat het goed is bevallen. Graag zien we u gauw weer terug! Met vriendelijke groet, Nyan switi

Inge
9 March 2023

Heerlijke roti rol! Voor de volgende keer zal ik er nog sambal bij bestellen maar was even uitproberen hoe scherp het was. Lekker gegeten en aardige mensen!

Reaction from Nyan Switi

Beste Inge, Dank voor de recensie. Wij moeten rekening houden met de smaken van elkaar, daarom hebben we de kip niet te pittig gemaakt. We hebben als optie die u ook gezien een aparte sambal in dit geval is dat de madame Jeanette om het eten wat meer smaak te geven. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Patty
5 March 2023

Eten was goed op smaak en nog goed warm na bezorging. Enige opmerking is dat wij kip kregen en geen kipfilet.

Reaction from Nyan Switi

Beste Patty, Onze excuses wij zullen hier beter op letten. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Vanessa de Boer
4 March 2023

Heerlijk gegeten

Reaction from Nyan Switi

Beste Vanessa, Fijn dat het gesmaakt heeft ! Met vriendelijke groet, Nyan switi

Diederick
3 March 2023

Lekkere Roti, verzoek voor extra kouseband was geen probleem! Warm bezorgd, goede maaltijd.

Reaction from Nyan Switi

Beste Diederick, Dank voor je recensie en fijn dat het gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Bruggeman
27 February 2023

Iets minder aardappel en meer groente zou de kwaliteit ten goede komen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Nyan Switi

Beste Bruggeman, Bedankt voor uw feedback. Wij zijn continue bezig om de verhouding zo goed mogelijk te verdelen. Wij hebben wat aanpassingen gedaan om te kijken of de verhoudingen nu beter zullen zijn. Graag zien we u weer bestellen om te kijken of het voldoet aan de verhouding. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Monique
19 February 2023
Reaction from Nyan Switi

Beste Monique, Dank voor de 4 sterren recensie! Graag zouden wij willen weten wat u nog mist om de 5 sterren te geven, want dat is waar wij naar streven. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Jan Rongen
18 February 2023

Weer precies op tijd, en voortreffelijke roti.

Reaction from Nyan Switi

Beste Jan, Meestal zijn de Surinamers laat, maar wij bewijzen het tegendeel !! ;) Fijn dat het weer gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Ellen Volkers
15 February 2023

Op tijd, goed op temperatuur lekker gegeten

Reaction from Nyan Switi

Beste Ellen, Dank voor je 4 en 5***** recensie!! Met vriendelijke groet, Nyan switi

Lia
5 February 2023

Jammer, dat de bestelling niet op de gewenste tijd bezorgt kon worden. Wel netjes over gebeld. Uiteindelijk toch bijna de gevraagde bezorgtijd. Eten was weer heerlijk. Dank voor de bananenchipjes die er ongevraagd bij zaten.

Reaction from Nyan Switi

Beste Lia, Fijn dat het naar wens was en dat wij eerder mochten bezorgen dan gevraagd. Wij zijn bezig met het verbrede van het assortiment, Daarom hebben wij kleine samples meegestuurd naar de klanten om het te proeven. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Danielle
15 January 2023

Heerlijk super goed Mag wel iets warmer

Reaction from Nyan Switi

Beste Danielle, Fijn dat het gesmaakt heeft en wij zullen er beter op letten dat het eten heet de deur uit gaat. Dank voor de feedback. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Familie (Tim) van der Ven
13 January 2023

We hadden twee roti kip besteld met ei en zuur, maar het zuur waren jullie vergeten :-(

Reaction from Nyan Switi

Beste van der Ven, excuses voor het ongemak foutjes kunnen gebeuren we zullen hier beter op letten. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Ronald
8 January 2023

Bezorgtijd wordt goed aangegeven, vriendelijke bezorger, weer heerlijk gegeten. Alles goed van smaak en lekker warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Nyan Switi

Beste Ronald, Fijn dat alles naar wens was. We hopen u gauw weer terug te zien!!! Met vriendelijke groet, Nyan switi

Roel Wolff
23 December 2022

Heerlijke Rotti gegeten

Reaction from Nyan Switi

Beste Roel, Dank voor je goede recensie en we zien je gauw terug!!

VanD
22 December 2022

Heerlijke roti!

Reaction from Nyan Switi

Beste VanD, Dank voor je goede recensie en fijn dat het gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Robert
12 December 2022
Reaction from Nyan Switi

Beste Robert, Bedankt voor je 5***** recensie! Met vriendelijke groet, Nyan switi

Fiola Brouwer
11 December 2022

Normaal gesproken altijd zeer tevreden, helaas viel onze bestelling gisteravond wat tegen.De rotirol was zo los en open dat de inhoud eruit viel en mijn roti kip was vele malen scherper dan normaal.Personeel bij afhalen daarvoor wel super vriendelijk.

Reaction from Nyan Switi

Beste Fiola, Dank voor je feedback we zijn ermee bezig om de verpakkingen te wijzigen om dit probleem te voorkomen. Wat betreft het eten de peper kan soms pittiger uitvallen door het klimaat. Als het meer licht, water, zuurstof en in een vruchtbaardere grond heeft gestaan komt de peper beter tot stand. Hierdoor kan het zijn dat het ook vele malen pittiger is dan normaal gesproken. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Peter van Dijk
11 December 2022

Heerlijk gegeten en goede service dat jullie in Valkenburg ook bezorgen. Goed warm alles!

Reaction from Nyan Switi

Beste Peter, Dank voor je waardering we staan altijd klaar om met plezier het eten te bezorgen bij elke klant. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Guido
10 December 2022

Top!

Reaction from Nyan Switi

Beste Guido, Dank voor je recensie en we zien u graag weer tegemoet. Met vriendelijke groet, Nyan switi

John
30 November 2022

Heerlijk eten en snel bezorgd

Reaction from Nyan Switi

Beste John, Wederom bedankt voor je recensie daar zijn wij erg blij mee! Met vriendelijke groet, Nyan switi

Maureen
27 November 2022

Wij hebben vaker bij Nyan Switi besteld en iedere keer eten wij heerlijk. Een aanrader dus!

Reaction from Nyan Switi

Beste Maureen, Dank voor je reactie, en superlief dat je ons wil aanraden bij iedereen!! Daar worden we heeeel blij van!! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Martine
26 November 2022

Helaas duurde de bezorging lang door scooterpech naar ik begreep, maar de roti was weer heerlijk!

Reaction from Nyan Switi

Beste Martine, Dank voor je reactie. En inderdaad kwam de bezorging later aan ivm de scooter die pech had, daar konden we op dat moment niets aan doen. Gelukkig heb je uiteindelijk lekker van onze roti kunnen genieten! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Piet
25 November 2022

Heerlijk eten en goed warm bezorgd

Reaction from Nyan Switi

Beste Piet, Dank voor uw reactie, en fijn dat u heerlijk heeft gegeten. Vriendelijke groet, Nyan Switi

J.M. van Delft-Harteveld
20 November 2022

het was weer top!

Reaction from Nyan Switi

Beste J.M. van Delft-Harteveld Dank voor uw reactie en 5***** beoordeling! Dat is helemaal onze bedoeling! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Marjolein
17 November 2022

Beide gerechten waren heel erg smaakvol. Echt heerlijk. Keurige bezorger en ondanks het slechte weer was hij er op het verzochte tijdstip. Voor herhaling vatbaar!

Reaction from Nyan Switi

Beste Marjolein, Dank voor je reactie en mooie complimenten!! Heel graag tot ziens dan... Vriendelijke groet, Nyan Switi

Versteeg
6 November 2022

Weer veel teveel aardappel en weinig kip bij de rôti kipvlees. Noem het rôti aardappel; dan weet ik waar ik aan toe ben. Heb eerder al gemeld maar er wordt niets verbeterd. Jammer. Volgende keer ergens anders bestellen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Nyan Switi

Beste Versteeg, Dank voor uw reactie en wat jammer dat er naar uw smaak wederom weer teveel aardappel in de roti zat, met vergelijking tot de kipfilet en de kousenband. We nemen deze argumenten zeer serieus en zijn er weer mee aan de slag gegaan. De verhoudingen en het gewicht weer opnieuw bekeken en besproken, en we hopen nu de perfecte verhouding te hebben gevonden. Het blijft natuurlijk altijd een lastig verhaal , want wat voor de ene persoon geldt, kan het weer anders zijn voor de ander. Hopelijk wilt u het nog een kans geven. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Cindy R
23 October 2022

En er zaten gewoon 3 stukjes cake in mn tas, echt super lekker en lief!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Nyan Switi

Beste Cindy R, Dank voor uw reactie, en we vinden het leuk om onze klanten af en toe te verrassen! Des te leuker om te lezen dat het gewaardeerd werd! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Martin
22 October 2022

Heerlijk gegeten, lekkere smaak. Genoeg kip en zeker aardappels alleen wel erg weinig boontjes

Reaction from Nyan Switi

Beste Martin, Dank voor uw reactie, en fijn dat het heerlijk gesmaakt heeft. Zoals u misschien leest bij Dhr/Mw Versteeg zijn we weer aan de slag geweest met de verhoudingen, dus ik hoop voor de volgende keer dat het helemaal top is! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Chris
1 October 2022

Met zijn allen lekker kunnen eten.

Reaction from Nyan Switi

Beste Chris, Fijn dat jullie er met ze allen van hebben genoten!!! Vriendelijken groeten Nyan switi

John
18 September 2022

Het eten was weer heelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Nyan Switi

Beste John, Dank voor je review en we zien je graag weer terug ! Met Vriendelijke groet, Nyan Switi

John Timmers
11 September 2022

Was weer perfect lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Nyan Switi

Beste John, Hartelijk dank voor je review! fijn dat het weer gesmaakt heeft Vriendelijke groeten Nyan Switi

John
26 August 2022

Het eten was heerlijk. Lekker genoten. Een heel klein - puntje. De sambal zat er niet bij. Maar het eten was voortreffelijk

Reaction from Nyan Switi

Beste John, dank voor uw reactie en jammer dat ze sambal vergeten waren excuses daarvoor! Vriendelijke groeten Nyan Switi

John
20 August 2022

Snelle levering van een heerlijke maaltijd

Reaction from Nyan Switi

Beste John Dank voor je reactie en met 5 🌟🌟🌟🌟🌟 zijn we altijd heel blij!!! Vriendelijke groeten Nyan Switi

John
14 August 2022

Keurig op afgesproken tijd bezorgd door een uiterst correcte bezorger

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Nyan Switi

Beste John, Dank voor de reactie en leuke beoordeling! We laten het onze bezorger natuurlijk weten! Vindt hij vast leuk! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Bruggeman
12 August 2022

De bezorging duurde erg lang, een uur. De bestelde sambal zat er niet bij en na contact werd mij verteld dat ALLE sambal uitverkocht was, beetje vreemd verhaal. Er zat dit x zeer weinig kouseband in, was meer aardappel dan kip/groente. Beetje jammer dat het dit x erg is tegengevallen.

Reaction from Nyan Switi

Beste Bruggeman, Dank voor uw reactie en wat jammer dat het niet was zoals u van ons gewend bent. We gaan dit zeker opnemen met ons team en excuses voor het ongemak! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Charlotte Van der Blom
6 August 2022

Het was weer heerlijk ! Op tijd bezorgd!

Reaction from Nyan Switi

Beste Charlotte , Dank voor je reactie en ook voor de 5🌟🌟🌟🌟🌟!!! Vriendelijke groeten Nyan Switi

John
30 July 2022

De roti kipfilet was heerlijk. Ik heb ervan genoten

Reaction from Nyan Switi

Beste John , dank voor uw reactie en fijn dat u heeft genoten van onze roti! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Mark
30 July 2022

Wij bestellen met enige regelmaat roti kipfilet. Vinden nog steeds dat er in verhouding te weinig kousenband in zit. Hebben dit eerder wel aangegeven. De smaak is verder uitstekend. Bezorging snel en keurig!!!

Reaction from Nyan Switi

Beste Mark, Dank voor je reactie, de verhoudingen blijven een uitdaging om dit voor iedereen naar wens te maken. Gelukkig bestaat er een mogelijkheid om extra kousenband te bestellen en gelukkig is de smaak verder uitstekend! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Erik
24 July 2022

Snelle bezorging en heerlijke roti!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Nyan Switi

Beste Erik, Dank voor je reactie en positieve beoordeling! Vriendelijke groeten Nyan Switi!

Sandra Matthijssen
21 July 2022
Reaction from Nyan Switi

Beste Sandra, dank voor je reactie en de 5 🌟🌟🌟🌟🌟! Daar zijn we heel blij mee dank je wel! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Diana
18 July 2022

Rotirol en bara vastgeplakt aan het papier waarin het is verpakt bara's leken in niets op de luchtige goudbruine bara die je zou verwachten: zwaar, op te hoge temperatuur afgebakken waardoor de buitenkant kon worden weggegooid. De binnenkant droog en veel te compact. Waarschijnlijk ingebroren geweest. Jammer, echt een teleurstelling.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Nyan Switi

Beste Diana, Dank voor je reactie en wat jammer dat het een teleurstelling was. We gaan dit natuurlijk bespreken met de medewerkers. Excuses Vriendelijke groeten Nyan Switi

Thomas
6 July 2022

Heerlijke nasi!!

Reaction from Nyan Switi

Beste Thomas, Dank voor uw reactie en het compliment! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Richard
26 June 2022

Heerlijke gerechten. Echt een aanrader..!!! Al vele malen besteld.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Nyan Switi

Beste Richard, Dank voor je leuke recensie en fijn dat het iedere keer naar wens is !! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Tony
25 June 2022

Snel bezorgd en goed eten

Reaction from Nyan Switi

Beste Tony, Dit zijn natuurlijk de recensies waar wij naar streven om te behalen !! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Roy
11 June 2022
Reaction from Nyan Switi

Beste Roy, bedankt voor je recensie!! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Dennis
11 June 2022

Regelmatig hier besteld en vaak tevreden. Maar dit keer waren de kip roti’s te pittig en smaakte de saotosoep erg vet . Jammer dus ,

Reaction from Nyan Switi

Beste Dennis, Wat jammer dat het dit keer niet naar wens was. Wij proberen ons best te doen om aan alle wensen te voldoen en soms lukt dat niet. Wij hopen dat u weer gauw besteld en dat het dan weer naar wens is. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Thomas
3 June 2022

razendsnelle bezorging en wederom heerlijk eten!!!

Reaction from Nyan Switi

Beste Thomas, Dank voor je leuke review we zien je graag weer tussen de bestelorders staan !!! Met vriendelijke groet, Nyan Switi

Henk ter Borg
2 June 2022

Aflevertijd opgegeven, kwartiertje later dan gevraagd levering. Verder heerlijk eten. Boterzachte kip bij de smakelijke nasi, heerlijke soep.

Reaction from Nyan Switi

Beste Henk, hartelijk dank voor je 5 ster recensie !! soms door de drukte kan het zijn dat de bezorging iets later is excuses daarvoor. met vriendelijke groet, Nyan Switi

Niek Versteeg
29 May 2022

heel veel aardappel, weinig kousenband; weinig kip smaak uitstekend

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Nyan Switi

Beste Niek, We zien nog steeds de uitdaging om de perfecte verhouding van aardappel, kip en kousenband te vinden om iedereen tevreden te stellen.. Gelukkig was de smaak uitstekend, dus die uitdaging is gelukt…. Nu nog die andere uitdaging…….🤗 Vriendelijke groet, Nyan Switi

Sandy
27 May 2022

Wederom zalige roti gegeten! En ook weer een handgeschreven bedankje, zo lief! En de bezorging was ook super! Vriendelijk en met een grote smile krijg je je bestelling! Alleen de saus had gelekt in de tas... Maar zalig gegeten ❤

Reaction from Nyan Switi

Beste Sandy, Dank voor je geweldige beoordeling!! Dit is de bedoeling dat we tevreden klanten hebben!! Jammer dat het alleen gelekt had in de tas…. We proberen dit altijd te voorkomen maar soms lukt dat niet… excuses daarvoor! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Johan
6 May 2022

Heerlijke roti kip gegeten. Voor mij had de verhouding kip groente wat meer richting kip gemogen, maar dat is een persoonlijk ding. Bezorging was top, fijn ook dat je duidelijke informatie krijgt over de status van de bestelling.

Reaction from Nyan Switi

Beste Johan, Dank voor je reactie, het is voor ons lastig de juiste verhouding tussen groente en kip te maken. Maar wij blijven natuurlijk ons best doen om het toch voor elkaar te krijgen. Zoals je bij de andere reacties ziet hebben die mensen liever weer wat meer groente… Wij blijven het in ieder geval als een uitdaging te zien om iedereen tevreden te stellen!! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Marc
4 May 2022

Top eten en top bezorging. Een dikke 10!

Reaction from Nyan Switi

Beste Marc, Dank voor je super positieve reactie! Zijn we heel blij mee!!😊 Vriendelijke groet Nyan Switi

Familie van der Ven
2 May 2022

Heerlijk eten, vooral de kip (niet filet) in de roti is heerlijk gekruid en mals. De verhouding aardappels-kousenband lijkt gaandeweg wat veranderd te zijn. Voorheen leek deze beter. Graag wat minder aardappels en wel genoeg, wat meer kousenband.

Reaction from Nyan Switi

Beste familie van der Ven, Dank voor uw reactie, en inderdaad kan het zijn dat de verhoudingen aardappel en groente nog wel eens een beetje verschillen…. Ook omdat we te maken hebben met persoonlijke smaak. De een vindt het teveel de ander te weinig. Daarom nemen we in overweging om ook de mogelijkheid te gaan geven om extra kousenband te bestellen. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Christine vd Wart
1 May 2022

Echt, ook hier zat erg weinig groente bij! Of is dit de bedoeling? Kipfilet en het eitje waren erg lekker, maar te veel ketjap naar mijn smaak in de nasi. Volgende keer toch maar weer roti met een loempia.

Reaction from Nyan Switi

Beste Christine, Dank voor uw beoordeling. Jammer dat er te weinig groente naar uw smaak bij zat. Wel nemen we nu serieus in overweging om ook extra groente erbij te kunnen bestellen. Toch een tip waar we wat mee kunnen… Bedankt daarvoor. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Demi
21 April 2022

Verukkelijk eten

Reaction from Nyan Switi

Beste Demi, Dank voor je reactie, en “verrukkelijk” eten zien we als een GROOT compliment! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Jan Rongen
20 April 2022

Wederom heerlijk gegeten, en precies op tijd geleverd!! Top!!@

Reaction from Nyan Switi

Beste Jan Rongen, Dank voor je reactie en zo fijn dat je weer zo lekker heb gegeten!!! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Bas Heemskerk
14 April 2022

Echt, super lekker!!!!!

Reaction from Nyan Switi

Beste Bas, Dank voor je reactie en 5 🌟🌟🌟🌟🌟 Groetjes van Nyan Switi

Chris
13 April 2022

Erg lekker, keurig op tijd Helemaal goed!

Reaction from Nyan Switi

Beste Chris, Dank voor je reactie en beoordeling!! We doen ons best om alles in de puntjes te verzorgen en als dat dan lukt zijn we helemaal blij!!! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Richard
3 April 2022

Heerlijke roti. Op tijd en warm afgeleverd. Een echte aanrader…!!!

Reaction from Nyan Switi

Beste Richard, Dank voor je reactie en complimenten!!! Vriendelijke groet, Nyan Switi