Bewertungen von Nyan Switi Voorschoten

Neue Beurteilungen

5.0
Francine
25 August 2023
John Timmers
11 August 2023

Wederom super heerlijk gegeten

Ellen
27 Juli 2023

De rotirol was nu goed verpakt, eten was lekker

Ellen Volkers
14 Juli 2023

Eten was heerlijk, alleen rotirol blijft aan papier plakken. Wel vaker gehad, zonde rol gaat op plaatsen kapot. Maar nogmaals eten heerlijk!!!

Antwort von Nyan Switi

Beste Ellen, Wij zijn op de hoogte ervan mbt het papier en de rotiroll. Wij vinden dat ook heel vervelend. We zijn dan ook allerlei manieren aan het proberen het beter te doen. Gelukkig blijft de smaak wel in orde!! vriendelijke groet, Nyan Switi

John
7 Juli 2023

Heerlijk gegeten en ook weer mooi op tijd bezorgd

Antwort von Nyan Switi

Beste John, Dank voor je mooie beoordeling! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Ruth Heemskerk
3 Juli 2023

snelle bezorging, alles lekker op temperatuur. roti was heerlijk en bami ook, zeker aanrader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste Ruth, Dank voor je mooie complimenten, hier streven we altijd naar!!! Vriendelijke groet, Nyan Switi

John
10 Juni 2023
Antwort von Nyan Switi

Beste John, Dank voor je reactie en mooie beoordeling!!! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Laura
21 Mai 2023

Het eten was heel lekker. Bij de rotikipfilet was de verhouding wel een beetje zoek, heel veel aardappelen en weinig kipfilet en kousenband. Had gevraagd om extra jus en dat was ook netjes erbij gedaan.

Antwort von Nyan Switi

Beste Laura, Fijn dat het eten gemaakt heeft. Wij proberen de juiste verhouding aan te houden en zullen hier beter op letten. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Tim van der Ven
11 Mai 2023

Bij de Roti Kip zat de kip voorheen in een separaat bakje, gescheiden van de aardappels met kousenband... jammer dat het nu in Ă©Ă©n grote bak zit. Onze bestelling heb ik doorgegeven om 18:18 uur met verzoek z.s.m. te brengen... Om 18:35 uur werd alles bezorgd, zo snel heb ik het nog nooit meegemaakt... We waren er blij verrast mee!

Antwort von Nyan Switi

Beste Tim, Bedankt voor je review! Vanwege de stijgende prijzen waren de 2-vaks bakjes fors in prijs gestegen in vergelijking met de andere disposables. We streven naar de snelle bezorging en tevens is dit ook een wedstrijd geworden onder de bezorgers. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Win v Dam
7 Mai 2023

1e keer besteld bij jullie. Roti was lekker gekruid maar kip erg droog. Geen ‘jus’ zoals ik gewend ben. Vreemd ook dat ei apart besteld moet en t zuur was bedroevend weinig. Gebakken banaan ook niet lekker helaas. Geheel was tegenvaller

Antwort von Nyan Switi

Beste Win, Wij zijn bezig met veranderingen en we kunnen altijd dingen verbeteren. Sommige mensen willen wel een ei en andere weer niet, daarom hebben wij ervoor gekozen dat mensen er zelf voor kunnen kiezen. Wij zullen kijken of we de verpakking kunnen veranderen voor het zuur. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Bart
7 Mai 2023

De roti kip smaakt erg lekker. Het lekkerste aan saoto-soep is de geplukte kip. Deze ontbrak, waardoor het een net cup-a-soup met een ei en wat tauge werd. Ik word gelokt met 10 % korting, ook nooit gezien. Jammer!

Antwort von Nyan Switi

Beste Bart, Onze excuses voor de geplozen kip die is vergeten toegevoegd te worden. Wij zullen hier op letten. Voor de 10% korting moet u de code gebruiken die in de mail staat anders werkt de korting natuurlijk niet. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Lia
6 Mai 2023

Smaak van de rotirollen was goed, zoals we van gewend zijn, ze waren alleen erg droog.

Antwort von Nyan Switi

Beste Lia, Wij zullen contact opnemen met onze roti leverancier, waarom de roti platen zo droog waren. Wij gaan het probleem verhelpen om onze kwaliteit zoals wat u gewend bent te behouden. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Caro
5 Mai 2023

Erg lekker en goede service

Antwort von Nyan Switi

Beste Caro, Bedankt voor de 5 ***** recensie. Wij zijn blij dat alles naar wens is. Met vriendelijke groet, Nyan switi

John
4 Mai 2023

Het eten was weer heerlijk. Mooi op tijd bezorgd

Antwort von Nyan Switi

Beste John, Bedankt voor de goede recensie!!! Met vriendelijke groet, Nyan switi

Roel Wolff
30 April 2023

Roti lam besteld en afgerekend. Werd gebeld met de melding dat de lamsvulling was uitverkocht. Kan gebeuren. Daarvoor in de plaats de kip Roti besteld en gekregen. Echter is het prijsverschil (nog) niet geretourneerd. Nu gaat het mij niet om het geld maar om het principe. V.w.b. de Roti zelf, deze smaakte anders dan vorige keren, viel de hoeveelheid boontjes erg tegen. Overigens weerhoud ons het er niet van weer Roti bij jullie te bestellen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste Roel, Wij proberen de kwaliteit zo goed mogelijk te waarborgen. Het spijt ons zeer dat het niet naar wens was. Wij zullen de manier van het toevoegen van de kousenband aanpassen, waardoor de verhoudingen in evenwicht zijn. Als u wilt kunt u een tikkie sturen naar ons mobiele nummer om het prijsverschil tegemoet te komen. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Fiola Brouwer
22 April 2023

Tip top in orde

Antwort von Nyan Switi

Beste Fiola, Fijn dat alles in orde was!!! Met vriendelijke groet, Nyan switi

Marianne
22 April 2023

Eten was heerlijk! Goed van smaak

Antwort von Nyan Switi

Beste Marianne, Goed om te horen dat het eten lekker was en de smaak goed is!! Met vriendelijke groet, Nyan switi

John Timmers
15 April 2023

Heerlijk eten en mooi op tijd geleverd.

Antwort von Nyan Switi

Beste John, Dat is waar wij naar streven tot de volgende keer!! Met vriendelijke groet, Nyan switi

A
8 April 2023

We hadden bij elke maaltijd een extra ei besteld, maar niet gekregen. Dat is al eens eerder gebeurd. Graag op letten.

Antwort von Nyan Switi

Beste A, Bedankt voor het doorgeven wij zullen hier op letten. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Lia
27 MĂ€rz 2023
Antwort von Nyan Switi

Beste Lia, Dank voor je 4-sterren revieuw. We zijn graag benieuwd hoe wij ons kunnen verbeteren om de 5-sterren te behalen. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Jim
16 MĂ€rz 2023

Netjes op tijd geleverd, lief briefje aan het tasje vastgemaakt en een heerlijke maaltijd. Kan Nyan Switi zeer zeker aanraden!

Antwort von Nyan Switi

Beste Jim, Fijn dat het gesmaakt heeft. Leuk dat u ons voor de eerste keer geprobeerd heeft en dat het goed is bevallen. Graag zien we u gauw weer terug! Met vriendelijke groet, Nyan switi

Inge
9 MĂ€rz 2023

Heerlijke roti rol! Voor de volgende keer zal ik er nog sambal bij bestellen maar was even uitproberen hoe scherp het was. Lekker gegeten en aardige mensen!

Antwort von Nyan Switi

Beste Inge, Dank voor de recensie. Wij moeten rekening houden met de smaken van elkaar, daarom hebben we de kip niet te pittig gemaakt. We hebben als optie die u ook gezien een aparte sambal in dit geval is dat de madame Jeanette om het eten wat meer smaak te geven. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Patty
5 MĂ€rz 2023

Eten was goed op smaak en nog goed warm na bezorging. Enige opmerking is dat wij kip kregen en geen kipfilet.

Antwort von Nyan Switi

Beste Patty, Onze excuses wij zullen hier beter op letten. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Vanessa de Boer
4 MĂ€rz 2023

Heerlijk gegeten

Antwort von Nyan Switi

Beste Vanessa, Fijn dat het gesmaakt heeft ! Met vriendelijke groet, Nyan switi

Diederick
3 MĂ€rz 2023

Lekkere Roti, verzoek voor extra kouseband was geen probleem! Warm bezorgd, goede maaltijd.

Antwort von Nyan Switi

Beste Diederick, Dank voor je recensie en fijn dat het gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Bruggeman
27 Februar 2023

Iets minder aardappel en meer groente zou de kwaliteit ten goede komen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste Bruggeman, Bedankt voor uw feedback. Wij zijn continue bezig om de verhouding zo goed mogelijk te verdelen. Wij hebben wat aanpassingen gedaan om te kijken of de verhoudingen nu beter zullen zijn. Graag zien we u weer bestellen om te kijken of het voldoet aan de verhouding. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Monique
19 Februar 2023
Antwort von Nyan Switi

Beste Monique, Dank voor de 4 sterren recensie! Graag zouden wij willen weten wat u nog mist om de 5 sterren te geven, want dat is waar wij naar streven. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Jan Rongen
18 Februar 2023

Weer precies op tijd, en voortreffelijke roti.

Antwort von Nyan Switi

Beste Jan, Meestal zijn de Surinamers laat, maar wij bewijzen het tegendeel !! ;) Fijn dat het weer gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Ellen Volkers
15 Februar 2023

Op tijd, goed op temperatuur lekker gegeten

Antwort von Nyan Switi

Beste Ellen, Dank voor je 4 en 5***** recensie!! Met vriendelijke groet, Nyan switi

Lia
5 Februar 2023

Jammer, dat de bestelling niet op de gewenste tijd bezorgt kon worden. Wel netjes over gebeld. Uiteindelijk toch bijna de gevraagde bezorgtijd. Eten was weer heerlijk. Dank voor de bananenchipjes die er ongevraagd bij zaten.

Antwort von Nyan Switi

Beste Lia, Fijn dat het naar wens was en dat wij eerder mochten bezorgen dan gevraagd. Wij zijn bezig met het verbrede van het assortiment, Daarom hebben wij kleine samples meegestuurd naar de klanten om het te proeven. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Danielle
15 Januar 2023

Heerlijk super goed Mag wel iets warmer

Antwort von Nyan Switi

Beste Danielle, Fijn dat het gesmaakt heeft en wij zullen er beter op letten dat het eten heet de deur uit gaat. Dank voor de feedback. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Familie (Tim) van der Ven
13 Januar 2023

We hadden twee roti kip besteld met ei en zuur, maar het zuur waren jullie vergeten :-(

Antwort von Nyan Switi

Beste van der Ven, excuses voor het ongemak foutjes kunnen gebeuren we zullen hier beter op letten. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Ronald
8 Januar 2023

Bezorgtijd wordt goed aangegeven, vriendelijke bezorger, weer heerlijk gegeten. Alles goed van smaak en lekker warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste Ronald, Fijn dat alles naar wens was. We hopen u gauw weer terug te zien!!! Met vriendelijke groet, Nyan switi

Roel Wolff
23 Dezember 2022

Heerlijke Rotti gegeten

Antwort von Nyan Switi

Beste Roel, Dank voor je goede recensie en we zien je gauw terug!!

VanD
22 Dezember 2022

Heerlijke roti!

Antwort von Nyan Switi

Beste VanD, Dank voor je goede recensie en fijn dat het gesmaakt heeft. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Robert
12 Dezember 2022
Antwort von Nyan Switi

Beste Robert, Bedankt voor je 5***** recensie! Met vriendelijke groet, Nyan switi

Fiola Brouwer
11 Dezember 2022

Normaal gesproken altijd zeer tevreden, helaas viel onze bestelling gisteravond wat tegen.De rotirol was zo los en open dat de inhoud eruit viel en mijn roti kip was vele malen scherper dan normaal.Personeel bij afhalen daarvoor wel super vriendelijk.

Antwort von Nyan Switi

Beste Fiola, Dank voor je feedback we zijn ermee bezig om de verpakkingen te wijzigen om dit probleem te voorkomen. Wat betreft het eten de peper kan soms pittiger uitvallen door het klimaat. Als het meer licht, water, zuurstof en in een vruchtbaardere grond heeft gestaan komt de peper beter tot stand. Hierdoor kan het zijn dat het ook vele malen pittiger is dan normaal gesproken. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Peter van Dijk
11 Dezember 2022

Heerlijk gegeten en goede service dat jullie in Valkenburg ook bezorgen. Goed warm alles!

Antwort von Nyan Switi

Beste Peter, Dank voor je waardering we staan altijd klaar om met plezier het eten te bezorgen bij elke klant. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Guido
10 Dezember 2022

Top!

Antwort von Nyan Switi

Beste Guido, Dank voor je recensie en we zien u graag weer tegemoet. Met vriendelijke groet, Nyan switi

John
30 November 2022

Heerlijk eten en snel bezorgd

Antwort von Nyan Switi

Beste John, Wederom bedankt voor je recensie daar zijn wij erg blij mee! Met vriendelijke groet, Nyan switi

Maureen
27 November 2022

Wij hebben vaker bij Nyan Switi besteld en iedere keer eten wij heerlijk. Een aanrader dus!

Antwort von Nyan Switi

Beste Maureen, Dank voor je reactie, en superlief dat je ons wil aanraden bij iedereen!! Daar worden we heeeel blij van!! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Martine
26 November 2022

Helaas duurde de bezorging lang door scooterpech naar ik begreep, maar de roti was weer heerlijk!

Antwort von Nyan Switi

Beste Martine, Dank voor je reactie. En inderdaad kwam de bezorging later aan ivm de scooter die pech had, daar konden we op dat moment niets aan doen. Gelukkig heb je uiteindelijk lekker van onze roti kunnen genieten! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Piet
25 November 2022

Heerlijk eten en goed warm bezorgd

Antwort von Nyan Switi

Beste Piet, Dank voor uw reactie, en fijn dat u heerlijk heeft gegeten. Vriendelijke groet, Nyan Switi

J.M. van Delft-Harteveld
20 November 2022

het was weer top!

Antwort von Nyan Switi

Beste J.M. van Delft-Harteveld Dank voor uw reactie en 5***** beoordeling! Dat is helemaal onze bedoeling! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Marjolein
17 November 2022

Beide gerechten waren heel erg smaakvol. Echt heerlijk. Keurige bezorger en ondanks het slechte weer was hij er op het verzochte tijdstip. Voor herhaling vatbaar!

Antwort von Nyan Switi

Beste Marjolein, Dank voor je reactie en mooie complimenten!! Heel graag tot ziens dan... Vriendelijke groet, Nyan Switi

Versteeg
6 November 2022

Weer veel teveel aardappel en weinig kip bij de rĂŽti kipvlees. Noem het rĂŽti aardappel; dan weet ik waar ik aan toe ben. Heb eerder al gemeld maar er wordt niets verbeterd. Jammer. Volgende keer ergens anders bestellen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste Versteeg, Dank voor uw reactie en wat jammer dat er naar uw smaak wederom weer teveel aardappel in de roti zat, met vergelijking tot de kipfilet en de kousenband. We nemen deze argumenten zeer serieus en zijn er weer mee aan de slag gegaan. De verhoudingen en het gewicht weer opnieuw bekeken en besproken, en we hopen nu de perfecte verhouding te hebben gevonden. Het blijft natuurlijk altijd een lastig verhaal , want wat voor de ene persoon geldt, kan het weer anders zijn voor de ander. Hopelijk wilt u het nog een kans geven. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Cindy R
23 Oktober 2022

En er zaten gewoon 3 stukjes cake in mn tas, echt super lekker en lief!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste Cindy R, Dank voor uw reactie, en we vinden het leuk om onze klanten af en toe te verrassen! Des te leuker om te lezen dat het gewaardeerd werd! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Martin
22 Oktober 2022

Heerlijk gegeten, lekkere smaak. Genoeg kip en zeker aardappels alleen wel erg weinig boontjes

Antwort von Nyan Switi

Beste Martin, Dank voor uw reactie, en fijn dat het heerlijk gesmaakt heeft. Zoals u misschien leest bij Dhr/Mw Versteeg zijn we weer aan de slag geweest met de verhoudingen, dus ik hoop voor de volgende keer dat het helemaal top is! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Chris
1 Oktober 2022

Met zijn allen lekker kunnen eten.

Antwort von Nyan Switi

Beste Chris, Fijn dat jullie er met ze allen van hebben genoten!!! Vriendelijken groeten Nyan switi

John
18 September 2022

Het eten was weer heelijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste John, Dank voor je review en we zien je graag weer terug ! Met Vriendelijke groet, Nyan Switi

John Timmers
11 September 2022

Was weer perfect lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste John, Hartelijk dank voor je review! fijn dat het weer gesmaakt heeft Vriendelijke groeten Nyan Switi

John
26 August 2022

Het eten was heerlijk. Lekker genoten. Een heel klein - puntje. De sambal zat er niet bij. Maar het eten was voortreffelijk

Antwort von Nyan Switi

Beste John, dank voor uw reactie en jammer dat ze sambal vergeten waren excuses daarvoor! Vriendelijke groeten Nyan Switi

John
20 August 2022

Snelle levering van een heerlijke maaltijd

Antwort von Nyan Switi

Beste John Dank voor je reactie en met 5 🌟🌟🌟🌟🌟 zijn we altijd heel blij!!! Vriendelijke groeten Nyan Switi

John
14 August 2022

Keurig op afgesproken tijd bezorgd door een uiterst correcte bezorger

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste John, Dank voor de reactie en leuke beoordeling! We laten het onze bezorger natuurlijk weten! Vindt hij vast leuk! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Bruggeman
12 August 2022

De bezorging duurde erg lang, een uur. De bestelde sambal zat er niet bij en na contact werd mij verteld dat ALLE sambal uitverkocht was, beetje vreemd verhaal. Er zat dit x zeer weinig kouseband in, was meer aardappel dan kip/groente. Beetje jammer dat het dit x erg is tegengevallen.

Antwort von Nyan Switi

Beste Bruggeman, Dank voor uw reactie en wat jammer dat het niet was zoals u van ons gewend bent. We gaan dit zeker opnemen met ons team en excuses voor het ongemak! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Charlotte Van der Blom
6 August 2022

Het was weer heerlijk ! Op tijd bezorgd!

Antwort von Nyan Switi

Beste Charlotte , Dank voor je reactie en ook voor de 5🌟🌟🌟🌟🌟!!! Vriendelijke groeten Nyan Switi

John
30 Juli 2022

De roti kipfilet was heerlijk. Ik heb ervan genoten

Antwort von Nyan Switi

Beste John , dank voor uw reactie en fijn dat u heeft genoten van onze roti! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Mark
30 Juli 2022

Wij bestellen met enige regelmaat roti kipfilet. Vinden nog steeds dat er in verhouding te weinig kousenband in zit. Hebben dit eerder wel aangegeven. De smaak is verder uitstekend. Bezorging snel en keurig!!!

Antwort von Nyan Switi

Beste Mark, Dank voor je reactie, de verhoudingen blijven een uitdaging om dit voor iedereen naar wens te maken. Gelukkig bestaat er een mogelijkheid om extra kousenband te bestellen en gelukkig is de smaak verder uitstekend! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Erik
24 Juli 2022

Snelle bezorging en heerlijke roti!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste Erik, Dank voor je reactie en positieve beoordeling! Vriendelijke groeten Nyan Switi!

Sandra Matthijssen
21 Juli 2022
Antwort von Nyan Switi

Beste Sandra, dank voor je reactie en de 5 🌟🌟🌟🌟🌟! Daar zijn we heel blij mee dank je wel! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Diana
18 Juli 2022

Rotirol en bara vastgeplakt aan het papier waarin het is verpakt bara's leken in niets op de luchtige goudbruine bara die je zou verwachten: zwaar, op te hoge temperatuur afgebakken waardoor de buitenkant kon worden weggegooid. De binnenkant droog en veel te compact. Waarschijnlijk ingebroren geweest. Jammer, echt een teleurstelling.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste Diana, Dank voor je reactie en wat jammer dat het een teleurstelling was. We gaan dit natuurlijk bespreken met de medewerkers. Excuses Vriendelijke groeten Nyan Switi

Thomas
6 Juli 2022

Heerlijke nasi!!

Antwort von Nyan Switi

Beste Thomas, Dank voor uw reactie en het compliment! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Richard
26 Juni 2022

Heerlijke gerechten. Echt een aanrader..!!! Al vele malen besteld.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste Richard, Dank voor je leuke recensie en fijn dat het iedere keer naar wens is !! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Tony
25 Juni 2022

Snel bezorgd en goed eten

Antwort von Nyan Switi

Beste Tony, Dit zijn natuurlijk de recensies waar wij naar streven om te behalen !! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Roy
11 Juni 2022
Antwort von Nyan Switi

Beste Roy, bedankt voor je recensie!! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Dennis
11 Juni 2022

Regelmatig hier besteld en vaak tevreden. Maar dit keer waren de kip roti’s te pittig en smaakte de saotosoep erg vet . Jammer dus ,

Antwort von Nyan Switi

Beste Dennis, Wat jammer dat het dit keer niet naar wens was. Wij proberen ons best te doen om aan alle wensen te voldoen en soms lukt dat niet. Wij hopen dat u weer gauw besteld en dat het dan weer naar wens is. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Thomas
3 Juni 2022

razendsnelle bezorging en wederom heerlijk eten!!!

Antwort von Nyan Switi

Beste Thomas, Dank voor je leuke review we zien je graag weer tussen de bestelorders staan !!! Met vriendelijke groet, Nyan Switi

Henk ter Borg
2 Juni 2022

Aflevertijd opgegeven, kwartiertje later dan gevraagd levering. Verder heerlijk eten. Boterzachte kip bij de smakelijke nasi, heerlijke soep.

Antwort von Nyan Switi

Beste Henk, hartelijk dank voor je 5 ster recensie !! soms door de drukte kan het zijn dat de bezorging iets later is excuses daarvoor. met vriendelijke groet, Nyan Switi

Niek Versteeg
29 Mai 2022

heel veel aardappel, weinig kousenband; weinig kip smaak uitstekend

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste Niek, We zien nog steeds de uitdaging om de perfecte verhouding van aardappel, kip en kousenband te vinden om iedereen tevreden te stellen.. Gelukkig was de smaak uitstekend, dus die uitdaging is gelukt
. Nu nog die andere uitdaging

.đŸ€— Vriendelijke groet, Nyan Switi

Sandy
27 Mai 2022

Wederom zalige roti gegeten! En ook weer een handgeschreven bedankje, zo lief! En de bezorging was ook super! Vriendelijk en met een grote smile krijg je je bestelling! Alleen de saus had gelekt in de tas... Maar zalig gegeten ❀

Antwort von Nyan Switi

Beste Sandy, Dank voor je geweldige beoordeling!! Dit is de bedoeling dat we tevreden klanten hebben!! Jammer dat het alleen gelekt had in de tas
. We proberen dit altijd te voorkomen maar soms lukt dat niet
 excuses daarvoor! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Johan
6 Mai 2022

Heerlijke roti kip gegeten. Voor mij had de verhouding kip groente wat meer richting kip gemogen, maar dat is een persoonlijk ding. Bezorging was top, fijn ook dat je duidelijke informatie krijgt over de status van de bestelling.

Antwort von Nyan Switi

Beste Johan, Dank voor je reactie, het is voor ons lastig de juiste verhouding tussen groente en kip te maken. Maar wij blijven natuurlijk ons best doen om het toch voor elkaar te krijgen. Zoals je bij de andere reacties ziet hebben die mensen liever weer wat meer groente
 Wij blijven het in ieder geval als een uitdaging te zien om iedereen tevreden te stellen!! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Marc
4 Mai 2022

Top eten en top bezorging. Een dikke 10!

Antwort von Nyan Switi

Beste Marc, Dank voor je super positieve reactie! Zijn we heel blij mee!!😊 Vriendelijke groet Nyan Switi

Familie van der Ven
2 Mai 2022

Heerlijk eten, vooral de kip (niet filet) in de roti is heerlijk gekruid en mals. De verhouding aardappels-kousenband lijkt gaandeweg wat veranderd te zijn. Voorheen leek deze beter. Graag wat minder aardappels en wel genoeg, wat meer kousenband.

Antwort von Nyan Switi

Beste familie van der Ven, Dank voor uw reactie, en inderdaad kan het zijn dat de verhoudingen aardappel en groente nog wel eens een beetje verschillen
. Ook omdat we te maken hebben met persoonlijke smaak. De een vindt het teveel de ander te weinig. Daarom nemen we in overweging om ook de mogelijkheid te gaan geven om extra kousenband te bestellen. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Christine vd Wart
1 Mai 2022

Echt, ook hier zat erg weinig groente bij! Of is dit de bedoeling? Kipfilet en het eitje waren erg lekker, maar te veel ketjap naar mijn smaak in de nasi. Volgende keer toch maar weer roti met een loempia.

Antwort von Nyan Switi

Beste Christine, Dank voor uw beoordeling. Jammer dat er te weinig groente naar uw smaak bij zat. Wel nemen we nu serieus in overweging om ook extra groente erbij te kunnen bestellen. Toch een tip waar we wat mee kunnen
 Bedankt daarvoor. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Demi
21 April 2022

Verukkelijk eten

Antwort von Nyan Switi

Beste Demi, Dank voor je reactie, en “verrukkelijk” eten zien we als een GROOT compliment! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Jan Rongen
20 April 2022

Wederom heerlijk gegeten, en precies op tijd geleverd!! Top!!@

Antwort von Nyan Switi

Beste Jan Rongen, Dank voor je reactie en zo fijn dat je weer zo lekker heb gegeten!!! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Bas Heemskerk
14 April 2022

Echt, super lekker!!!!!

Antwort von Nyan Switi

Beste Bas, Dank voor je reactie en 5 🌟🌟🌟🌟🌟 Groetjes van Nyan Switi

Chris
13 April 2022

Erg lekker, keurig op tijd Helemaal goed!

Antwort von Nyan Switi

Beste Chris, Dank voor je reactie en beoordeling!! We doen ons best om alles in de puntjes te verzorgen en als dat dan lukt zijn we helemaal blij!!! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Richard
3 April 2022

Heerlijke roti. Op tijd en warm afgeleverd. Een echte aanrader
!!!

Antwort von Nyan Switi

Beste Richard, Dank voor je reactie en complimenten!!! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Jan
31 MĂ€rz 2022

Smaak, temperatuur was PRIMA!

Antwort von Nyan Switi

Beste Jan, Dank voor je positieve reactie! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Inez
27 MĂ€rz 2022

Het eten was weer heel lekker en snel geleverd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste Inez, Dank voor je reactie, en fijn dat het gesmaakt heeft! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Mark
15 MĂ€rz 2022

Heerlijke smaak. Jammer dat er naar verhouding echt heel weinig kousenband in zit. Hier al een keer over geklaagd maar nog geen verbetering


Antwort von Nyan Switi

Beste Mark, Dank voor je reactie en wat jammer te horen dat er nog niet voldoende kousenband bij zat
 ik zal het nogmaals met dik onderstreept melden en hopelijk op 3 maal scheepsrecht dat het dan helemaal naar tevredenheid is. Wel goed te horen dat de smaak nog steeds heerlijk is. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Leo Batenburg
13 MĂ€rz 2022

In een woord TOP

Antwort von Nyan Switi

Beste Leo Batenburg, Dank voor uw reactie en Top beoordeling! Vriendelijke groet, Nyan Switi

MS
10 MĂ€rz 2022
Antwort von Nyan Switi

Beste MS, Dank voor uw reactie! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Versteegen
10 MĂ€rz 2022

bediening was prima; zaak ziet er te netjes uit voor Suriname; maaltijd was perfect; waande me weer voor even in Blauwgrond of op Mariënburg; komen snel wel weer een keer bij jullie terug.

Antwort von Nyan Switi

Beste Versteegen, Dank voor uw leuke reactie, en we hebben hier dus echt met een kenner te maken! Hilarisch dat u het dan ook TE netjes vond 
.. Nou dat is wel onze bedoeling natuurlijk en fijn dat u zich weer even in het Sranang waande

 en dat het gesmaakt heeft. Tot snel vriendelijke groet, Nyan Switi

Lia
28 Februar 2022

De smaak van de rotirol was overheerlijk. Jammer dat er maar 1 enkel stukje kousenband in zat.

Antwort von Nyan Switi

Beste Lia, Dank voor je reactie, en ik zal het bespreken met de keuken dat ze letten op een goeie verdeling qua kip , groente en aardappel, want dat is natuurlijk niet de bedoeling!! Wel fijn te horen dat de smaak wel heel lekker was. Vriendelijke groet Nyan Switi

Pieterse
24 Februar 2022

Heerlijk Surinaams eten!! Genoten! Was niet te pittig maar precies goed! Leuke bezorger, persoonlijk kaartje
. TOPđŸ‘đŸœ Het zijn de kleine dingen die het doenđŸ€—

Antwort von Nyan Switi

Beste Pieterse, Dank voor je leuke reactie en fijn dat u zo tevreden was.đŸ‘đŸœ Vriendelijke groet Nyan Switi

Sandy
23 Februar 2022

Lang geleden dat ik zulke heerlijke roti heb gegeten! Snel bezorgd, heerlijke smaak en loeiheet! Ook het handgeschreven briefje erbij was erg leuk! Voor absolute herhaling vatbaar!

Antwort von Nyan Switi

Beste Sandy, Dank voor je leuke mooie positieve reactieđŸ€—đŸ€— Daar doen we het voor! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Sandra
21 Februar 2022

Heerlijk gegeten en goede service.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste Sandra, Dank voor je reactie, en mooie complimenten. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Bruggeman
14 Februar 2022

Eten en bezorging prima! Alleen jammer dat de bijbestelde sambal er niet bij zat.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste Bruggeman, Dank voor uw reactie en fijn dat het eten en de bezorging prima was en zeker heel vervelend dat de sambal vergeten was. Onze excuses daarvoor. Vriendelijke groet, Nyan Switi

N.
12 Februar 2022
Antwort von Nyan Switi

Beste N, Dank voor je 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeling!!!! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Astrid
3 Februar 2022

Was weer echt lekker, dit keer wat pittiger dan anders. Niet te pittig maar precies goed. Ook leuk met een persoonlijk briefje erbij.

Antwort von Nyan Switi

Beste Astrid, dank voor je leuke reactie, en de persoonlijke briefjes worden gemaakt door Oma
.. zijn we ook heel trots op! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Sophie
22 Januar 2022

Lekkere vega roti!

Antwort von Nyan Switi

Beste Sophie, Dank voor je reactie, en leuk dat ook onze vega variant in de smaak is gevallen. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Marije
20 Januar 2022

Heerlijk gegeten!

Antwort von Nyan Switi

Beste Marije, Dank voor je 5⭐⭐⭐⭐⭐, en fijn dat je heerlijk heb gegeten!!! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Van Doorn
9 Januar 2022

Het was prima

Antwort von Nyan Switi

Beste van Doorn, Dank voor uw beoordeling en dat u het prima vond, vinden wij alleen maar heel fijn te horen. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Francine
8 Januar 2022

Heerlijke roti! Bezorging op tijd en vriendelijk!

Antwort von Nyan Switi

Beste Francine, Dank voor je reactie en fijn dat u de roti heerlijk vond. De bezorgers zijn toppers, (dat vinden wij) en leuk te horen dat u dat ook vindt. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Nino Dury
30 Dezember 2021

Snelste bezorging in Voorschoten

Antwort von Nyan Switi

Beste Nino, Dank voor je reactie!!! Vriendelijke groet Nyan Switi

Roberto
28 Dezember 2021

Besteld. En op minuut klaar Roti was perfect. Dank jullie voor de goede service

Antwort von Nyan Switi

Beste Roberto, Dank voor je mooie reactie en dank voor de complimenten! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Ramses
23 Dezember 2021
Antwort von Nyan Switi

Beste Ramses , Dank voor je reactie en mooie beoordeling! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Van wijngaarden
18 Dezember 2021

Lekker eten snelle bezorging toppie

Antwort von Nyan Switi

Beste van Wijngaarden, Dank voor je reactie en we proberen inderdaad altijd snel te bezorgen, fijn als dit wordt opgemerkt. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Judith
17 Dezember 2021

Prima eten, hoge kwaliteit en uitstekende bezorging, ga zo door!👏👍

Antwort von Nyan Switi

Beste Judith, Dank voor je leuke reactie, en complimenten! We gaan zeker door! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Lia slot
13 Dezember 2021

Jammer dat de rotivellen beetje taai worden. Smaak is overigens heerlijk, complimenten aan de kok!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste Lia, Dank voor je reactie, fijn te horen dat het gesmaakt heeft. Misschien dat de rotivellen iets te lang in de magnetron waren verwarmd waardoor ze wat taaier werden. Onze excuses hiervoor. Vriendelijke groet, Nyan Switi.

Bruggeman
12 Dezember 2021

Mag iets meer kouseband bij maar voor de rest heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste Bruggeman, Bedankt voor het melden wij zullen er op letten voor de volgende keer. Dank voor je feedback, Vriendelijke groet Nyan Switi

Fien
9 Dezember 2021
Antwort von Nyan Switi

Beste Fien, Dank voor je reactie, Vriendelijke groet, Nyan Switi

Corry
7 Dezember 2021
Antwort von Nyan Switi

Beste Corry, Dank voor je reactie, Vriendelijke groet, Nyan Switi

Danielle
5 Dezember 2021

Weer heerlijk gegeten! Top! En waar zie je nog een persoonlijk handgeschreven kaartje bij je bestelling!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste Danielle, Dank voor je compliment. Wij vinden het leuk dat de kaartjes die geschreven worden door oma gewaardeerd worden. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Hans van der kleij
4 Dezember 2021

weer erg lekker

Antwort von Nyan Switi

Beste Hans, Fijn dat het weer gesmaakt heeft! Dank voor je reactie, Vriendelijke groet, Nyan Switi

Martin
27 November 2021
Antwort von Nyan Switi

Beste Martin, Dank voor je reactie. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Judith Keyzer
22 November 2021

De Pom was droog, niet zo lekker. De Roti was qua smaak oke.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste Judith, Dank voor je reactie, en jammer te horen dat de Pom droog was. Ik zal dit zeker even bespreken met de kok. Vriendelijke groet, Nyan Switi

JM Schade
21 November 2021

Was lekker maar moest de magnetron in ivm koude tofu. Rest was wel warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste JM Schade, Dank voor je reactie en we balen ervan dat het niet warm geleverd was. Dat is zeker niet de bedoeling en onze excuses hiervoor. Wel blij dat de smaak goed was. Vriendelijke groet, Nyan Switi

JOHN
20 November 2021
Antwort von Nyan Switi

Beste John, Dank voor je reactie, en mooie beoordeling! Zo zien we het graag. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Simone
16 November 2021

Heerlijk gegeten. Lekker warm geleverd en genoeg voor 1 grote eter.

Antwort von Nyan Switi

Beste Simone, dank voor je reactie en heel fijn te horen dat het ook voldoende was voor een grote eter!! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Roel Wolff
15 November 2021

Alles volgens afspraak, lekker smakelijk. Prima geholpen door een hele vriendelijk jongedame.

Antwort von Nyan Switi

Beste Roell, Dank voor je reactie en complimentenđŸ€—đŸ€— Vriendelijke groet, Nyan Switi

Thomas Pothof
14 November 2021

Zoals altijd weer heerlijk! De bara plakte nogal aan het papier, misschien in een folie zetten. Dank voor het heerlijke eten!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste Thomas, Dank voor je reactie en we gaan er zeker naar kijken, hoe het kwam dat de Bara blijft plakken aan het papier, dank voor de tip! Maar fijn dat jullie alsnog heerlijk hebben gegeten. Vriendelijke groeten van Nyan Switi

Ron
13 November 2021
Antwort von Nyan Switi

Beste Ron, dank voor je reactie en 5 sterren beoordeling! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Lia
7 November 2021

super lekker. Roti met lamsvlees

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste Lia, dank voor uw reactie en altijd goed te horen dat ook de roti met lamsvlees 5 🌟🌟🌟🌟🌟 krijgt!!! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Astrid
1 November 2021

Lekkere roti rol

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste Astrid, Dank voor je reactie en fijn dat het gesmaakt heeft. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Bart
30 Oktober 2021

Vreemd dat je moet betalen voor Ideal. Erg veel aardappelen bij een roti lams.Vlees was lekker, jus ook.

Antwort von Nyan Switi

Beste Bart, Dank voor je reactie, dat je moet betalen voor Ideal. Dat is bij ons ook niet bekend. We gaan dit even uitzoeken. Dank voor de tip. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Suzanne
29 Oktober 2021

Heerlijk gegeten alleen m'n ei vergeten. Bezorging altijd goed! Wil wel meegeven dat ik de smaak heel erg wisselend vind, lijkt wel alsof er verschillende chefs zijn. Maakt ons de laatste tijd iets terughoudender om te bestellen. We bestellen heel vaak, meestal is het super maar soms ook bijv smaakloze kip of juist heel pittig of superveel knoflook bij de aardappels of droge roti. Hoop dat de smaak iets constanter kan worden!

Antwort von Nyan Switi

Beste Suzanne, Dank voor je reactie en feedback. We gaan hier zeker mee aan de slag want natuurlijk willen wij dezelfde kwaliteit continueren. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Jan Vermaat
24 Oktober 2021

Heerlijke Roti kipfilet, goed warm en op tijd ontvangen.

Antwort von Nyan Switi

Beste Jan, Dank voor uw reactie en positieve feedback! Vriendelijke groet Nyan Switi

Onno
24 Oktober 2021

Heerlijke roti en op tijd en warm bezorgd.

Antwort von Nyan Switi

Beste Onno Dank voor uw positieve reactie en fijn dat het gesmaakt heeft! Vriendelijke groet Nyan Switi

Manja
23 Oktober 2021

Heerlijke roti gegeten, was super !!! En vriendelijke eigenaar đŸ‘đŸ»

Antwort von Nyan Switi

Beste Manja, Dank voor uw reactie en complimentenâ˜ș Vriendelijke groet Nyan Switi

De Jonge
3 Oktober 2021

Over de kwaliteit kan ik niet oordelen. Jammer dat we uiteindelijk niet bezorgd hebben gekregen omdat onze bestelling op was. Lof voor de vele manieren waarop ze hebben geprobeerd ons te bereiken. Maar een kwartier van te voren (terwijl meer dan een uur van te voren besteld ) is wel rijkelijk laat.

Antwort von Nyan Switi

Beste de Jonge, Dank voor uw reactie, we hopen dat u het nogmaals gaat proberen! Vriendelijke groeten Nyan Switi

Erik
1 Oktober 2021
Antwort von Nyan Switi

Beste Erik, Dank voor je reactie en 5🌟🌟🌟🌟🌟! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Ingrid Masselink andreas
27 September 2021

Lekker eten, leuke nette bezorger

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste Ingrid, Dank voor uw reactie, en fijn dat u lekker heeft gegeten. En ..... "onze leuke nette bezorgers" die zijn blij met een compliment en dat is natuurlijk altijd heel leuk om te horen. Wij zijn dan ook heel blij met onze bezorgers!! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Anne-Marleen Mager
26 September 2021

Heerlijke Roti Kip, alleen weinig kousenband erbij (moest beetje zoeken naar de groente dit keer). 4x zuur besteld echter 2x ontvangen. Maar goed, kan gebeuren. Kwaliteit eten verder erg goed!

Antwort von Nyan Switi

Beste Anne-Marleen, Dank voor uw reactie, en het is zeker niet de bedoeling dat u moet zoeken naar de kousenband! Ik zal de productie er op aanspreken altijd een schepje er extra bij te doen. En jammer dat het zuur vergeten was..... excuses. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Wilma
25 September 2021

Wel wat laat maar jullie belden om dat door te geven dus geen enkel probleem!

Antwort von Nyan Switi

Beste Willem, Dank voor je reactie, en we proberen altijd in alle macht de bestelling binnen de beloofde tijd te bezorgen. Helaas lukt ons dit niet altijd..... Vriendelijke groet, Nyan Switi

ANONIEM
25 September 2021
Antwort von Nyan Switi

Beste Anoniem, Dank voor je reactie, dit wordt ten alle tijden zeer op prijs gesteld. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Lia Slot
20 September 2021

Eten smaakte erg lekker, was alleen niet warm. Ik woon nog geen 2 minuten fietsen van het Ambachtspad Voorschoten af.

Antwort von Nyan Switi

Beste Lia, Dank voor je reactie en fijn te horen dat het niet aan de smaak lag, maar jammer te horen dat het niet warm was. Excuses daarvoor. Vriendelijke groet, Nyan Switi

KvD
18 September 2021

Heerlijke roti!!

Antwort von Nyan Switi

Beste KvD, Dank voor uw reactie, en fijn dat de roti gesmaakt heeft! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Paula
17 September 2021

Het was erg lekker, maar bij de vegetarische roti zou extra kousenband zitten. Er zaten welgeteld 3 stukjes in het gerecht.

Antwort von Nyan Switi

Beste Paula, Dank voor uw reactie en fijn dat het gesmaakt heeft. Maar dat er geen extra kousenband bij zat dat is niet de bedoeling. Het team is daar ook op aangesproken dat dat niet hoort en zij beloofde beterschap! Excuses in ieder geval. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Vanessa
5 September 2021

Heerlijk gegeten, ook de kinderen. Snel geleverd en nog goed heet.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste Vanessa, Dank voor je reactie en wat fijn dat de kinderen het ook lekker vonden. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Katinka
4 September 2021

De roti is ontzettend lekker!

Antwort von Nyan Switi

Beste Katinka, Dank voor je reactie en compliment. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Corry
30 August 2021
Antwort von Nyan Switi

Beste Corry, Dank voor je reactie en 5 🌟🌟🌟🌟🌟, daar zijn we blij mee!!! Vriendelijke groet, Nyanswiti

Anneke van Katwijk
30 August 2021

Ik was blij dat er Pom op de menukaart is toegevoegd. Maar wat een teleurstelling werd dat: een grote portie witte rijst met een heel klei stukje Pom, samen een droge hap....Gelukkig had ik zelf nog wat sla, Atjar en gebakken uitjes om het geheel wat "op te leuken" Dit kan beter Nyan Switi !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste Anneke, Dank voor je reactie en wat jammer dat het een tegenvaller was. Ik zal dit even met de productie oppakken want dat is een punt wat zeker verbeterd kan worden. Dank voor uw feedback en we nemen nog even contact met u op. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Martin
26 August 2021

Heerlijke gegeten alleen zaten de extra’s , sambal, zuur en gebakken uitjes er niet bij, jammer

Antwort von Nyan Switi

Beste Martin, Dank voor je reactie en fijn dat je zo heerlijk heb gegeten, maar dat alle extra's er niet bij zaten is natuurlijk NIET de bedoeling!!!Excuses daarvoor. Wij nemen nog even contact met u op. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Fre
24 August 2021

Heerlijk gegeten, vandaag voor het eerst besteld. Een echte aanrader

Antwort von Nyan Switi

Beste Fre, Dank voor je reactie en leuk dat je ons hebt ontdekt ! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Ann.Hansen
20 August 2021

Ik vond de aardappelen niet lekker het leek wel op kant en klare aardappelen heel jammer

Antwort von Nyan Switi

Beste Ann, Dank voor je reactie, en jammer dat u de aardappelen niet lekker vond. Over smaak valt immers niet te twisten.....misschien een keertje de bami of nasi proberen?? Vriendelijke groet, Nyan Switi

Cindy
19 August 2021

Goeie smaak, alleen de hoeveelheid mag wel wat meer..

Antwort von Nyan Switi

Beste Cindy, Dank voor je reactie, en ik zal het doorgeven aan de keuken qua hoeveelheid. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Steven van den Berg
17 August 2021

Gewoon heerlijke smaakvolle gerechten die altijd met een glimlach worden bezorgd.

Antwort von Nyan Switi

Beste Steven, Dank voor je reactie en ik zal de complimenten doorgeven aan de bezorgers. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Astrid
17 August 2021

Lekkere roti rol en goed warm

Antwort von Nyan Switi

Beste Astrid, Dank voor je reactie en beoordeling. Daar zijn we blij mee:) Vriendelijke groet, Nyan Switi

Bruggeman
16 August 2021

Heerlijke roti, bezorgtijd van 50 min vind ik iets te lang.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste Bruggeman, Dank voor uw reactie, en fijn te horen dat de roti naar wens was, inderdaad is de bezorgtijd van 50 minuten wat lang. Wij streven er naar om binnen uiterlijk 45 minuten te kunnen leveren, maar soms is dat voor ons niet te realiseren en dat kan met allerlei dingen te maken hebben, weer, verkeer, drukte, maar neemt niet weg dat we het heel vervelend vinden als we later komen dan beloofd. Onze excuses daarvoor en we zullen er voor zorg dragen dat we de volgende keer weer binnen de beloofde tijd kunnen leveren. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Ton
13 August 2021

Voor herhaling vatbaar, aanrader !

Antwort von Nyan Switi

Beste Ton, Dank voor je leuke reactie en fijn dat we je nog een keertje gaan zien! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Gerty
13 August 2021

Heerlijke roti, persoonlijke boodschap en op tijd bezorgd!

Antwort von Nyan Switi

Beste Gerty, Dank voor uw reactie, en de positieve berichten. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Sb
11 August 2021

Heerlijk gegeten en keurig op Tijd bezorgd

Antwort von Nyan Switi

Beste Sb, Dank voor uw reactie en complimenten. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Patrick
8 August 2021

Heerlijke roti!

Antwort von Nyan Switi

Beste Patrick, Dank voor je reactie, en goed te horen dat de roti heerlijk was. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Decio
7 August 2021
Antwort von Nyan Switi

Beste Decio, Dank voor je reactie en 5 sterren beoordeling. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Yussuph
7 August 2021

Super lekker!!!!! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Antwort von Nyan Switi

Beste Yussuph, Dank voor je reactie en fijn te horen dat het superlekker was en dat we je terug gaan zien. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Marli
1 August 2021

De roti kipfilet was heerlijk. Smaak was top en de aardappel, kip en ei was zacht. Zeker een aanrader!

Antwort von Nyan Switi

Beste Marli, Dank voor je reactie en complimenten. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Wilma
31 Juli 2021

Was erg lekker

Antwort von Nyan Switi

Beste Wilma, Dank voor uw reactie en 5 sterren beoordeling. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Raymond
30 Juli 2021

Heerlijke roti gegeten. Volgende keer de nasi proberen.

Antwort von Nyan Switi

Beste Raymond, Dank voor je reactie en hopen dat de nasi de volgende keer net zo smaakt als de rotiđŸ€— vriendelijke groet Nyan Switi

Vincent
29 Juli 2021
Antwort von Nyan Switi

Beste Vincent, Dank voor uw reactie, en we hopen u nog een keer te zien. Vriendelijke groet, Nyan Switi

KvD
25 Juli 2021

Beste Roti in de omgeving!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste KvD Dank voor uw reactie, en voor het mooie compliment!:) Vriendelijke groet, Nyan Switi

Corry
25 Juli 2021

Het was nu weer prima alles goed warm en op tijd bezorgd heerlijk

Antwort von Nyan Switi

Beste Corry, Dank voor uw reactie, en heel fijn om te horen dat nu alles weer naar wens was! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Anouk
20 Juli 2021

Ik bestel hier meestal graag, echter zaten er vandaag stukjes piepschuim in mijn saoto soep. Dat was best een domper, want ik keek er erg naar uit.

Antwort von Nyan Switi

Beste Anouk, Wij hebben telefonisch contact hierover gehad en hebben ontdekt dat dit niet bij ons is ontstaan. Ondertussen hebben wij onze leverancier van de kruiden gevraagd dit uit te zoeken. Wij houden je hiervan op de hoogte Groetjes Dante

Hazelhorst
19 Juli 2021

We vonden de roti’s erg heet van smaak. Jammer want ik was blij dat er een rotitent in Voorschoten is gekomen. Is de roti voor kinderen minder heet?

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste Hazelhorst, Dank voor uw reactie. De roti’s worden gemaakt met inderdaad wat peper. Maar als u daar niet van houdt het pittige eten dan hebben we de kinderroti rol. Deze wordt zonder peper bereid. En de saotosoep is ook niet pittig! Hoop u toch weer te zien om deze te proberen. Vriendelijke groet, Nyans Switi

Anneke van Katwijk
18 Juli 2021

Gerechten waren smakelijk en lekker warm. Ik mis wel enige variatie, misschien doen jullie nog voorzichtig aan ? Ik zie uit naar b.v pindasoep, pom, pastei van kip etc.

Antwort von Nyan Switi

Beste Anneke, Dank voor uw reactie, en u slaat de spijker op zijn kop! We doen inderdaad nog een beetje voorzichtig aan, maar af en toe nemen we wel wat nieuws mee om te proberen maar we hebben nog niet echt een lijst van klanten die we dan kunnen mailen. Ik zal zorgen dat er een lijst in de winkel komt zodra we iets hebben we gelijk kunnen bellen voor de klanten die dat willen! Dank voor de tip, en we houden u in ieder geval op de hoogte! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Inez
18 Juli 2021

Weer heerlijk gegeten en op de afgedproken tijd bezorgd, top!

Antwort von Nyan Switi

Beste Inez, Dank voor je reactie en fijn dat het weer heerlijk heeft gesmaakt. We streven ernaar om alle bestellingen op tijd te bezorgen, en goed te horen dat het dan ook lukt. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Rebecca
16 Juli 2021

wat een heerlijke roti , super blij mee een aanwinst voor Voorschoten. TOP

Antwort von Nyan Switi

Beste Rebecca, Dank voor je reactie, en we voelen ons zeer welkom in Voorschoten! Echt zo leuk al die enthousiaste reacties....dank daarvoor Vriendelijke groet, Nyan Switi Nyan Switi

Shirley
14 Juli 2021

We hebben weer heel lekker gegeten en de kinderen vinden de roti rol echt heerlijk!

Antwort von Nyan Switi

Beste Shirley, Dank voor je leuke reactie, en zo leuk te horen dat de kinderen de kinderrotirol ook zo lekker vinden, lekker en toch gezond!! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Marjolein
14 Juli 2021
Antwort von Nyan Switi

Beste Marjolein, Dank voor je 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ Beoordeling!!! Daar worden we heel blij vanđŸ€— Vriendelijke groet, Nyan Switi

Lieselothe
10 Juli 2021

Eerste keer besteld, het was sneller bezorgd dan de aangegeven tijd. En de Roti was perfect👌 Ik bestel altijd een extra roti plaat erbij, dus van mij mag de portie iets royaler, maar de smaak was heerlijk

Antwort von Nyan Switi

Beste Lieselothe, Bedankt voor je leuke reactie, en wat fijn te horen dat het zo goed gesmaakt heeft. En als onze Roti als perfect wordt omschreven, worden we daar alleen maar heeeeel blij van!!!! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Tessa
3 Juli 2021

Eten was echt geweldig! Van saoto tot roti en nasi. Bezorging niet op tijd maar werd netjes over gecommuniceerd:)

Antwort von Nyan Switi

Beste Tessa, Dank voor je positieve en leuke reactie! Vriendelijke groet Nyan Switi

Corry
2 Juli 2021

De rotirol en soep waren lekker maar door een bezorg tijd van ruim een half uur later was het broodje bikkel hard ook zat het zuur er niet bij maar wel een zakje met een rotiplaat die had ik niet besteld. Ook alles niet zo warm jammer.

Antwort von Nyan Switi

Beste Corrie, dank voor je reactie en jammer dat het niet naar wens was. Daarvoor onze excuses . Ook zal Dante nog even contact met u opnemen. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Belinda
2 Juli 2021

Het heeft ons en de kinderen zeer goed gesmaakt. Bezorging was vlot en zeer vriendelijk en het persoonlijke kaartje bij de bestelling was top!

Antwort von Nyan Switi

Beste Belinda, dank voor je reactie en wat fijn te horen dat de kinderen het ook zo goed gesmaakt heeft. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Jorina Biersteker
1 Juli 2021

Heerlijke roti, snelle en zeer vriendelijke bezorging. Heel aardig begeleidend briefje bij de bestelling! Enige minpuntje waren de bijbestelde bakjes zuur, met slechts 3 flintertjes komkommer. Anders was het 5 sterren geweest.

Antwort von Nyan Switi

Beste Jorina, dank voor uw reactie en complimenten. Ik heb gelijk aangegeven dat de bakjes zuur helemaal vol moeten, want dat is niet de bedoeling en we gaan voor die 5⭐!! Vriendelijke groet, NyanSwiti

Jack SaÀmena
1 Juli 2021

Vind de portie roti kipfilet te weinig, de kipfilet zelf te droog, als je roti palace, midnight roti of roopram gewend bent, dan is dit toch een hele tegenvaller, en zal Dan ook niet meer zo snel meer bestellen. De prijs kwaliteit is helaas ver te zoeken, heb al eerder hier besteld en de bami met kipfilet is voor iemand van 86 kilo schoon aan de haak, een kiezenvuller. Jammer en de bezorger kan ook geen klok kijken want die was een kwartier te laat. dan maak ik snel de bestellingen open en is het eten ook koud.

Antwort von Nyan Switi

Beste Jack, Dank voor uw reactie, en jammer te horen dat eigenlijk niets naar uw wens was. Nogmaals dank voor de moeite. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Lucy
30 Juni 2021

Prima roti. Op tijd geleverd. Prijs oké

Antwort von Nyan Switi

Beste Lucy, Dank voor uw reactie en complimenten. Vriendelijke groet, Nyan Switi

VanDriel
30 Juni 2021

Echt heerlijke roti!! Welkom in Voorschoten

Antwort von Nyan Switi

Beste VanDriel, Dank voor uw reactie en warme welkomst wensen. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Rob
27 Juni 2021

Prima roti. Minpuntje: kip en saus waren een beetje te zout voor mij

Antwort von Nyan Switi

Beste Rob, Dank voor je reactie, en zout dat is wel een dingetje om daar de juiste hoeveelheid in te vinden om het ieder naar zijn zin te maken. Maar we blijven het als een uitdaging zien om de perfecte smaak te vinden. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Syl
26 Juni 2021

Zowel in de vegetarische bami als nasi kon ik geen groente vinden. De tofu zwom in olie en het was allemaal vooral zout. De bezorging was een uur en een kwartier na bestelling terwijl de afstand vrij kort was.

Antwort von Nyan Switi

Beste Syl, Dank voor je reactie, en wat jammer te horen dat het niet voldeed aan je verwachting. Zout is altijd een puntje van aandacht, wij proberen de juiste balans daarin te vinden maar dat is een van de moeilijkste dingen die er bestaat om naar ieder zijn smaak de juiste hoeveelheid toe te passen. De bezorging proberen we altijd snel te doen, maar soms werken de weeromstandigheden ook niet echt mee, en kan het wel eens wat langer duren als we nastreven. Er wordt altijd door de nasi en de bami kousenband geserveerd, en er kan altijd extra groente bij besteld worden. Jammer voor deze ervaring en hopelijk probeert u het nog eens, we kunnen ook als u het van te voren besteld een keer vegetarische tempeh klaarmaken ? Omdat tofu als een soort van champignon volzuigt met de marinade is het wat lastiger klaar te maken zonder olie en marinade. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Thomas
26 Juni 2021

Heerlijk gegeten en snelle bezorging! De kinderen vonden het ook heerlijk. Echt een aanrader in Voorschoten en Wassenaar!!!

Antwort von Nyan Switi

Beste Thomas, Dank voor je reactie, en mooie bericht. We proberen inderdaad altijd snel te bezorgen, en wat leuk dat de kinderen het ook lekker vonden. Dank voor het compliment. Vriendelijke groet, Nyan Switi

saliha
26 Juni 2021

Lekker gegeten! Voor herhaling vatbaar!

Antwort von Nyan Switi

Beste Saliha, Dank voor je reactie en fijn te horen dat je lekker hebt gegeten. En natuurlijk dat je het voor herhaling vatbaar vindt. Dat is wat we willen bereiken... Vriendelijke groet, Nyan Switi

Brechje
21 Juni 2021

Er zat weinig smaak aan het eten. Het was wel oké, maar ik miste de echt authentieke smaken. Het ei was oa niet lang genoeg in de specerijen gekookt denk ik. Zuur smaakte zelfs echt naar bijna niks. Niet hoe ik Surinaams eten gewend ben helaas. Daarnaast had ik bami besteld. Ze belden mij dat zij helaas geen bami meer hadden dus toen ingewisseld voor nasi. Had het wel attent gevonden als ze iets van een compensatie hadden bedacht, want ik verheugde me wel op de bami. Toch een teleurstelling. Daarnaast was het helaas ook een kwartier later dan gepland. Verder een heel vriendelijke bezorger en leuk dat ze een persoonlijk geschreven kaartje op de tas doen.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste Brechje, Dank voor je reactie, en kritische noot. We gaan dit zeker bespreken met de kok. Ook nemen we even telefonisch contact met je op. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Herman
19 Juni 2021

Gister voor de tweede maal besteld ! Vorige keer was de Soto niet zo best dus deze deden ze er nu gratis bij ! En dat was een succes !! Heerlijk was die ! Al het eten super warm en zo mooi smaakvol Blij dat we dit in Voorschoten hebben! Hou vol!! onze dank.

Antwort von Nyan Switi

Beste Herman, Dank voor je reactie, en altijd fijn om te horen dat mensen blij met ons zijn. Vriendelijke groet, Nyan Switi.

Willemien
18 Juni 2021

Nasi kip ketjap zag er op het plaatje veel aantrekkelijker uit dan de werkelijkheid. Smaak was wel goed. Roti rol viel echt tegen, erg droog. Bijna geen kousenband, een paar stukjes kip , veel aardappel en de plaat had aan Ă©Ă©n kant blijkbaar op een verwarmer gelegen en was aan die kant hard en droog. Jammer, het zag er zo veelbelovend uit en werd bezorgd door een alleraardigste jongeman. Ook zat er een leuk persoonlijk tekstje bij. Dat vonden we heel positief.

Antwort von Nyan Switi

Beste Willemien, Dank voor je reactie en jammer dat het voor u tegenviel, dat is zeker niet de bedoeling. Wij nemen dan ook nog even telefonisch contact met u op. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Karin saidou
16 Juni 2021

Vriendelijke goede persoonlijke service Lekker eten , vers ,fris, netjes verpakt.

Antwort von Nyan Switi

Beste Karin Saidou, Dank voor je reactie, en mooie complimenten.đŸ€— Vriendelijke groet, Nyan Switi

Joyce Vogel
13 Juni 2021

Prima Surinaamse nasi!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste Joyce Vogel, Dank voor je reactie, en fijn te horen dat onze Surinaamse nasi naar uw zin was. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Marloes
12 Juni 2021
Antwort von Nyan Switi

Beste Marlous, Dank voor je 5 sterren Beoordeling! Vriendelijke groet, Nyan Switi

François Moulay
11 Juni 2021

Heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar! Super vriendelijke service! Wij verbleven in Duinrel en ook daar bezorgen zij.

Antwort von Nyan Switi

Beste Francois Moulay, Dank voor je reactie, en natuurlijk zien we de toeristen van Duinrell ook graag als tevreden klant, want als u daar een keertje terug komt weet u ons vast weer te vinden!! Vriendelijke groet, Nyan Switi

J. Van Delft
7 Juni 2021
Antwort von Nyan Switi

Beste J. van Delft Dank voor je reactie, en 5 sterren beoordeling! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Kathy Paulides
6 Juni 2021

Misschien is er iets aan de samenstelling van de gerechten die wij besteld hadden veranderd, want het voldeed niet aan onze verwachtingen, terwijl wij in het verleden altijd heerlijk hebben gegeten. (minder pittig, minder kouseband, minder kipfilet en kip met bot) Niet leuk om te zeggen, maar helaas wel onze ervaring deze keer.

Antwort von Nyan Switi

Beste Kathy, Dank voor uw reactie, en wij zijn blij met het feit dat u VERTELD dat het dit keer niet aan uw verwachtingen voldeed. Zo kunnen we gelijk actie ondernemen en achterhalen waar dit aan heeft gelegen. In de loop van de dag proberen we even contact met u op te nemen. Zo kunnen we scherp en alert blijven om de kwaliteit te waarborgen. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Joep
5 Juni 2021

Heerlijk! Snelle levering, goed op de hoogte gehouden wanneer ze kwamen. Aanrader!

Antwort von Nyan Switi

Beste Joep, Dank voor je reactie, en complimenten. Vriendelijke groet, Nyan Switi

VanDrie
2 Juni 2021

Erg lekkere roti!! Aanwinst voor Voorschoten.

Antwort von Nyan Switi

Beste VanDrie, Dank voor je reactie, en wij zijn trots op de nieuwe locatie in Voorschoten. Dank voor uw compliment dat wij een aanwinst zijn is altijd leuk om te horen. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Jo
1 Juni 2021
Antwort von Nyan Switi

Beste Jo, Dank voor uw 5 sterren beoordeling! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Onno Haldar
31 Mai 2021

Heerlijk onze 2e kip en kipfilet roti test. Smaakte weer voortreffelijk!

Antwort von Nyan Switi

Beste Onno, Dank voor je reactie, en goed te horen dat we ook voor de 2e test zijn geslaagd! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Henny
31 Mai 2021

Eten was zeer lekker, bezorger vriendelijk en wat ik erg leuk vond het hand geschreven kaartje wij hebben genoten bestel zeker nogmaals 👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste Henny, Dank voor je leuke reactie, en mooie complimenten. We zien je graag weer! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Marco
22 Mai 2021

Was heerlijk!

Antwort von Nyan Switi

Beste Marco, Dank voor je reactie en fijn dat het heerlijk gesmaakt heeft. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Ernst
21 Mai 2021

Heerlijke gerechten. Smaakt zoals het hoort te zijn! En werd keurig op tijd bezorgd.

Antwort von Nyan Switi

Beste Ernst, Dank voor uw reactie, en fijn te horen dat de smaak goed was en dat we keurig op tijd waren. We proberen altijd onze beloftes na te komen. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Onno Haldar
16 Mai 2021

De kip roti en kipfilet roti waren lekker pittig met smaak bereidt. Ook handig dat je voor een klein bedrag een extra roti kan bijstellen. Absoluut aan te bevelen en gaan we zeker nog een keer doen!

Antwort von Nyan Switi

Beste Onno, Dank voor je mooie reactie en beoordeling. Het is ons streven om dit te bereiken. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Marinke Toet
12 Mai 2021

Wederom heerlijk gegeten en qua hoeveelheid meer dan genoeg.

Antwort von Nyan Switi

Beste Marinke, Dank voor je reactie en fijn dat het wederom gesmaakt heeft en dat de hoeveelheid ruim genoeg was. Dat is ons streven. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Lida
12 Mai 2021

Het eten kwam precies op tijd, vriendelijke jongen, en het was héérlijk.

Antwort von Nyan Switi

Beste Lida, Dank voor uw reactie, en complimenten. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Erwin
10 Mai 2021

Wederom fantastisch, echt lekker gegeten weer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste Erwin, Dank voor je reactie, en fijn te horen dat het wederom fantastisch was. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Patty
9 Mai 2021

Heerlijk gegeten. Ik zou als tip wilen geven om een optie voor grotere porties toe te voegen. Het was zo lekker dat we best meer hadden gelust.

Antwort von Nyan Switi

Beste Patty, Dank voor je reactie, en jullie tip is een groot compliment. We houden het zeker in gedachte. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Els
8 Mai 2021

Het was erg lekker!

Antwort von Nyan Switi

Beste Els, Dank voor uw reactie en compliment:) Vriendelijke groet, Nyan Switi

Jolanda B
3 Mai 2021

Altijd heerlijk en hele vriendelijke mensen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste Jolanda, Dank voor je reactie, en het compliment. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Mirjam
2 Mai 2021

Het eten was super lekker! Warm,voldoende zeker niet te weinig! Top.

Antwort von Nyan Switi

Beste Mirjam, Fijn dat alles naar wens was en we zien u gauw terug !! Met vriendelijke groet, Nyan switi

Mij
30 April 2021

Heerlijk gegeten weer!!!! Jullie zijn supergoed

Antwort von Nyan Switi

Beste Mij, Dank voor je leuke reactie en fijn dat het altijd lekker is!! Met vriendelijke groet, Nyan switi

Raimond
27 April 2021

Was heerlijk en snel, briljant ook was het handgeschreven briefje met eet smakelijk!

Antwort von Nyan Switi

Beste Raimond, Dank voor je 5 sterren recensie en voor je leuke bericht!! Met vriendelijke groet, Nyan switi

Marianne
17 April 2021

Het was weer heerlijk! De vega's in ons huishouden zouden graag de keuze willen voor meer aardappel & kouseband (en geen tofu), maar lekker is het allemaal!

Antwort von Nyan Switi

Beste Marianne, Dank voor je reactie en natuurlijk voor de 5 sterren recensie. Als u volgende keer in de opmerking zet dat u alleen aardappel kousenband wilt, kunnen wij hiermee rekening mee houden. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Fleur
16 April 2021

Precies op tijd bezorgd en heel lekker! Ook de kinderroti is aan te bevelen; onze kinderen zaten te smullen.

Antwort von Nyan Switi

Beste Fleur, Dank voor uw reactie en fijn dat het in de smaak is gevallen. De kinder roti is perfect voor de kinderen. Top natuurlijk dat de kinderen het ook lekker vonden. De kinder roti is lekker voor de mensen die niet van pittig eten houden. Met vriendelijke groet, Nyan switi

VanDriel
16 April 2021

Heerlijke roti, goed op smaak. Saotosoep ook goed op smaak, alles goed vers. We gaan hier zeker vaker bestellen!

Antwort von Nyan Switi

Beste VanDriel, Dank voor uw 5 sterren recensie en fijn dat alles naar wens was en we zien u graag terug. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Corry
16 April 2021

Broodje Bakkeljauw heerlijk maar wat zuur erop zoals ook op de foto zou het afmaken.

Antwort von Nyan Switi

Beste Corry, Dank voor uw recensie we hebben het meteen aangepast op de site dat u nu ook met peper en zuur kunt bestellen. Met vriendelijke groet, Nyan switi

Marion
12 April 2021

Een roti besteld en opgehaald. De bestelling stond precies op tijd klaar, vriendelijke bediening. Erg lekkere roti met mals lamsvlees. Een aanrader!

Antwort von Nyan Switi

Beste Marion, Dank voor uw reactie en voor uw complimenten. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Jack
11 April 2021

Netjes op tijd afgeleverd, en een heerlijke maaltijd genuttigd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste Jack, Dank voor uw reactie, en fijn te horen dat het gesmaakt heeft. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Maaike
10 April 2021

Super lekker!

Antwort von Nyan Switi

Beste Maaike, Dank voor uw reactie, en fijn te horen dat het weer superlekker was! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Rob Bode
10 April 2021

Super lekkere roti! Daarnaast ook goede service. Had mijn bestelling bij de verkeerde vestiging besteld zonder problemen omgezet naar de juiste vestiging.

Antwort von Nyan Switi

Beste Rob, Dank voor je reactie, en we streven er inderdaad altijd naar om een goede service te bieden, als het dan ook nog gemeld wordt bij een beoordeling is dat extra leuk! Vriendelijke groet, Nyan Switi

J. Van Delft
10 April 2021

Weer heerlijk gegeten!

Antwort von Nyan Switi

Beste J. Van Delft, Dank voor uw reactie en het compliment. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Katinka
6 April 2021
Antwort von Nyan Switi

Beste Katinka, Dank voor je reactie en de 5 ⭐ ⭐⭐⭐⭐ beoordeling!! Vriendelijke groet, Nyan Switi!

Han
6 April 2021

Kan niet genoeg zeggen hoe lekker het is. Mijn absolute favoriete take away!

Antwort von Nyan Switi

Beste Han, Dank voor je leuke reactie!! Dat is wat wij heel graag willen bereiken! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Frank
1 April 2021

Super lekker eten, vers en zeer smakelijk en een vriendelijke bezorger, een aanrader!👏

Antwort von Nyan Switi

Beste Frank, Dank voor je reactie en complimenten! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Ronald
24 MĂ€rz 2021

Ontvangen op de aangegeven bezorgtijd, weer heerlijk gegeten.

Antwort von Nyan Switi

Beste Ronald, Dank voor je reactie, en fijn dat het wederom gesmaakt heeft. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Annemieke
22 MĂ€rz 2021

Nyan Switi Absoluut een aanrader. Heerlijke Roti gegeten.

Antwort von Nyan Switi

Beste Annemieke, Dank voor je reactie, en leuke reactie! Vriendelijke groet, Nyan Switi

van Maren
21 MĂ€rz 2021

Het was heerlijk! Fijn weer eens goeie roti gegeten te hebben, tot de volgende keer!

Antwort von Nyan Switi

Beste van Maren, Dank voor uw reactie, En goed dat de roti is bevallen! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Marina
21 MĂ€rz 2021

Het eten is altijd goed! Het was weer heerlijk. De bestelling kwam ook precies op tijd en zo leuk dat er een persoonlijk handgeschreven briefje bij zit. Dat maakt het in deze rare tijden extra leuk! Tot gauw weer!

Antwort von Nyan Switi

Beste Marina, Dank voor je berichtje, en fijn te horen dat het eten weer lekker was en dat de bezorging op tijd was. De handgeschreven briefjes zijn het idee van Dante, en hij heeft zijn oma van 86 ingeschakeld om deze te schrijven. Ze was liever gaan bezorgen maar dat vonden we wat ver gaan dus nu met deze “taak” doet ze ook mee in het bedrijf! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Geert Hoornweg
20 MĂ€rz 2021

Heerlijke roti met lamsvlees. Ook met een persoonlijk berichtje erbij; klantgericht! Bezorging: precies op tijd. Ik ben zeer tevreden. Ik ga uw hele menu afwerken. Groeten, Geert

Antwort von Nyan Switi

Beste Geert, Dank voor je leuke berichtje! En het is fijn te horen als mensen tevreden zijn! Succes met het afwerken van het gehele menu!! Haha hoop dat alle gerechten zo bevallen als de roti met lamsvlees!! Vriendelijke groet, Nyan Switi

J. Van Delft
18 MĂ€rz 2021

De roti kip was erg lekker. We zullen graag nog eens bestellen

Antwort von Nyan Switi

Beste J van Delft, Dank voor uw reactie, en goed te horen dat het gesmaakt heeft. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Maureen
16 MĂ€rz 2021

Vandaag voor het eerst besteld bij Nyan Switi. Wij geven het eten en de bezorging een 10!!

Antwort von Nyan Switi

Beste Maureen, Dank voor uw reactie, en het mooie compliment. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Maurice
28 Februar 2021
Antwort von Nyan Switi

Beste Maurice, Dank voor uw reactie en 5 sterren waardering! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Lucienne
26 Februar 2021

Lekkere maaltijd, goede bestelsite en bezorging. Temperatuur van maaltijd was heet. Top!

Antwort von Nyan Switi

Beste Lucienne, Dank voor uw reactie, en wat fijn te horen dat het naar wens was. Ook leuk om te horen is dat de bestelsite goed is, zodat we weten dat het voor onze klant makkelijk bestellen is. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Mb
26 Februar 2021
Antwort von Nyan Switi

Beste Mb, Dank voor uw reactie, Vriendelijke groet, Nyan Switi

Mathanja
26 Februar 2021

Ietwat te zout Verder zoals altijd prima!

Antwort von Nyan Switi

Beste Mathanja, Dank voor uw reactie, en jammer dat het dit keer wat te zout heeft uitgepakt naar uw smaak.. Gelukkig heeft u meer ervaring met ons en soms is het net iets zouter of pittiger dan de andere keer. Dit heeft onder andere te maken met de grootte van de madame Jeanet peper of de massala kruidenmix die de kok gebruikt. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Frank
24 Februar 2021

Prima eten en super lekker, enige minpuntje is wel dat jullie moeten kijken naar de levertijd, ik had op de bestelling 18.15 uur gezet maar kreeg het al om 17.30 uur! Ga zo door!

Antwort von Nyan Switi

Beste Frank, Dank voor uw reactie, en complimenten. Zeker is dat niet goed qua levertijd, dat begrijpen we. Ik vrees dat de productie medewerker op dat moment ZSM in haar gedachte had. Excuses. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Frank Schut
23 Februar 2021

Voor de eerste keer besteld en zeker voor herhaling vatbaar, zeer goed en smakelijk eten!!

Antwort von Nyan Switi

Beste Frank, Dank voor uw reactie en complimenten. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Karin
22 Februar 2021

Veel te zout

Antwort von Nyan Switi

Beste Karin, Dank voor uw reactie.En wat jammer dat het naar uw zin veel te zout was. Voor een kok is het altijd lastig om het iedereen naar wens te maken qua smaak. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Alex
20 Februar 2021

Lekkere vegetarische roti, pittig eitje 👍 en precies op het beloofde moment bezorgd. Ook niet te duur, en zeker voor herhaling vatbaar!

Antwort von Nyan Switi

Beste Alex, Dank voor uw leuke berichtje, en goed te horen dat het voor herhaling vatbaar is ! Dat is de bedoeling😊😊 Vriendelijke groet, Nyan Switi

Van wijngaarden
20 Februar 2021

Heel lekker

Antwort von Nyan Switi

Beste van Wijngaarden, Dank voor uw reactie, en fijn dat het gesmaakt heeft. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Katinka
15 Februar 2021

Het was weer heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Antwort von Nyan Switi

Beste Katinka Dank voor uw reactie, En fijn te horen dat het weer gesmaakt heeft! Vriendelijke groet, Nyan Switi

Jolien
14 Februar 2021
Antwort von Nyan Switi

Beste Jolien, Dank voor je reactie en 5 sterren. Vriendelijke groet, Nyan Switi

Marcelle Riemens
14 Februar 2021

Heerlijk gekruid, warm eten. Alleen ontbraken de eieren😜. Keurig op tijd, ga dit zeker weer doen.

Antwort von Nyan Switi

Beste Marcelle, Dank voor uw reactie, en fijn te horen dat het gesmaakt heeft. Excuses van de vergeten eieren, we streven ernaar om foutloos te werken, helaas lukt dat niet altijd. Vriendelijke groet, Nyan Switi

G Den
11 Februar 2021

Overheerlijke maaltijden! De kruiden zijn uitstekend in balans. Wij zijn nog steeds verbaast, door de voo